Koffievergelijk wint Shopping Awards in categorie Eten en Drinken


UTRECHT, 20170313 -- Koffievergelijk.nl heeft de prijs voor de beste webwinkel van Nederland gewonnen bij de Shopping Awards XS in de categorie Eten en Drinken. De prijsuitreiking van deze jaarlijkse verkiezing, onder begeleiding van Jan Joost van Gangelen, was donderdag 9 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. De verkiezing, georganiseerd door de Stichting Thuiswinkel Awards, vraagt consumenten om hun favoriete webwinkel te beoordelen. De webshops met de hoogste eindscores zijn de winnaars, voor webshops met een omzet onder de 4 miljoen euro. Een echte publieksprijs dus!

[beschrijving]

Koffievergelijk.nl is een speciaalzaak op het gebied van koffie en thee, waarbij de focus ligt op kwaliteitsmerken, met merken zoals het Italiaanse Lavazza of het ambachtelijke koffiemerk Delicatoro.

En met daarnaast natuurlijk alle benodigde producten en accessoires zoals waterfilters en reinigingstabletten, siropen of koekjes.

Het bedrijf wordt met veel enthousiasme gerund door Nicole en Marco Siemelink uit het Gelderse Ulft, met een enorme ondersteuning op fulfilment gebied door het Doetinchemse Fulfilment Partners. Dat zorgt voor het dagelijks goed en tijdig versturen van alle pakketjes met PostNL, op werkdagen tot 21.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

De webshop onderscheidt zich door te streven naar 100% klanttevredenheid, een groot assortiment voor particuliere en zakelijke klanten, voordelige prijzen en snelle levering.

De plannen voor komend jaar? Uitbreiding naar Duitsland, makkelijker en sneller de gewenste producten voor jouw merk en model koffiemachine kunnen bestellen en introductie van abonnementen, snel en eenvoudig een herhaalbestelling plaatsen.

Koffievergelijk.nl mag zich dus in heel 2017 de beste webwinkel van Nederland in haar branche noemen.


Deel: ' Koffievergelijk wint Shopping Awards in categorie Eten en Drinken '
Lees ook