Vechten tegen Zinloos Geweld


Komische benefiet voorstelling over pesten en geweld

ROTTERDAM, 20130719 -- Op zondag 15 september spelen de acteurs van Workshop Theater een komische ‘benefiet voorstelling’ over pesten en zinloos geweld in Theater ’t Kapelletje te Rotterdam. De opbrengst van deze avond gaat naar de Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld.

Voorstelling
De voorstelling duurt 2 x 45 minuten en bestaat uit een masterclass Stage Combat (toneelvechten) en diverse komische en volledige geïmproviseerde scenes over pesten. Hiermee willen we aandacht vragen voor de oorzaken en gevolgen van pesten en geweld. De voorstelling is interactief en ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Improvisatie
De acteurs spelen diverse komische en volledig geïmproviseerde scenes over pesten. Hierbij worden suggesties uit de zaal direct verwerkt in het verhaal.

Masterclass
In de masterclass Stage Combat (toneelvechten) wordt ‘live’ aan deelnemers geleerd om op een leuke en veilige manier overtuigende gevechtscenes te spelen. Bezoekers kunnen zich hiervoor opgeven via de website.

Kaarten reserveren
Kaarten kosten € 10,00 in de voorverkoop of € 12,50 aan de kassa. Rotterdampashouders hebben gratis toegang (reserveren verplicht).

De opbrengst van deze avond gaat naar de Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld.

Details


Datum           Zondag 15 september
Voorstelling   Vechten Tegen Zinloos Geweld (Benefiet)
Locatie          Theater ’t Kapelletje, Van der Sluysstraat 176, Rotterdam
Aanvang        20:00 uur (foyer open vanaf 19:00 uur)
Einde             22:30 uur
Entree           € 10,00 (voorverkoop)  /  € 12,50 (kassa)  /  Rotterdampas: gratis

Meer informatie en reserveren:

https://www.workshoptheater.nl

Meer over Workshop Theater:

Missie
Workshop Theater heeft als doel om kinderen, jongeren en volwassenen met elkaar in contact te brengen door middel van cultureel onderwijs in privé- en werksfeer. We beogen de stimulering en ontwikkeling van bewustzijn, beschouwing, verbeelding en expressie via educatieve en interactieve workshops, trainingen, lessen en voorstellingen.

Werkwijze
We maken gebruik van toegepaste improvisatie. Deze vorm van theater zorgt voor een toegankelijke leeromgeving waarin spelen en leren positief met elkaar verbonden zijn. Onze trainers hanteren hierbij diverse werkvormen en hebben oog voor het individu. Op die manier versterken en stimuleren we persoonlijke vaardigheden en groei ongeacht de leerstijl.

Visie
Theater en improvisatie helpen verbeelding en beschouwing te ontwikkelen en belevenissen vorm te geven. Door training leren we zin te geven aan ervaringen, meer open te staan en zelfstandig te functioneren. We versterken spontaniteit, creativiteit en communicatie en geven inzichten om remmingen en blokkades op te heffen.

Meer informatie vindt u op onze website:
https://www.workshoptheater.nl

[Workshoptheater: Vechten tegen Zinloos Geweld]Deel: ' Komische benefiet voorstelling in Rotterdam over pesten en geweld '
Lees ook