Digitale Gemeente Houten

Koninklijk onderscheiding voor Ries Hoogland.

zondag 26 mei 2002 - Bron: Gemeente Houten

De heer Ries Hoogland (59), sinds jaar en dag het boegbeeld van voetbalvereniging t Goy, heeft zaterdagavond uit handen van burgemeester C. Lamers de koninklijke onderscheiding verbonden aan de ridderlijke graad Lid in de Orde van Oranje-Nassau ontvangen. De uitreiking vond plaats in de feesttent op het parkeerterrein van de voetbalclub aan de Tuurdijk.

In de tent werd ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van voetbalvereniging t Goy een receptie gehouden waarvoor ruim vierhonderd gasten waren uitgenodigd.

Ries Hoogland, in het dagelijks leven medewerker commerciële back office bij The Greenery, is geboren en getogen in t Goy. Sinds de oprichting van de plaatselijke voetbalvereniging is hij onafgebroken actief voor deze vereniging geweest. Hij geldt als boegbeeld en drijvende kracht en is voorlopig niet van plan met zijn activiteiten voor de club te stoppen.

Achtereenvolgens was de heer Hoogland binnen voetbalvereniging t Goy jeugdleider, trainer, scheidsrechter en penningmeester. Hij staat regelmatig in de kantine achter de bar, waar hij zijn vermaarde wafels bakt. Jeugdkampen, toernooien, wedstrijden, sinterklaasbezoeken, bingo's, noem maar op Ries Hoogland heeft het allemaal georganiseerd. Daarnaast is hij materiaalman en ook nog sponsor van het dames seniorenteam. Ries Hoogland ontving eerder een zilveren en een gouden KNVB-speld.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2002 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).

Zoekwoorden:

Deel: ' Koninklijk onderscheiding voor Ries Hoogland in Houten '
Lees ook