Koop de Beelight en help de bij


De Beelight is een 3D geprinte (Dutch) designlamp met een missie.

AMSTERDAM, 20160215 -- De wilde bij heeft het moeilijk in Nederland en de rest van de wereld. De Beelight van Buro Beehive is een eerbetoon aan de bij, aan de honingraat en aan het verhaal van de bloemetjes en de bijtjes. Buro Beehive is een klein ontwerpbureau dat er op uit is de wereld niet alleen mooier te maken, maar ook duurzamer, een fijnere lichtere en betere plek. De bij is een sleutel die we nodig hebben.

[Koop de Beelight en help de bij]De Beelight is ontworpen door Bart de Groot van Buro Beehive (ook bekend van www.beeboxmobileoffice.com en www.beehive.nl). De Beelight is 3D geprint van PLA, een biologisch afbreekbaar printmateriaal. De Beelight heeft precies de goede verhouding van strak en aaibaar. Dat is precies wat een honingraat ook heeft. De prachtige geometrische vormen zijn toch dermate ruw geprint dat je kan zien dat er iemand (een printrobot) hard aan het werk is geweest.

10 % van de winst die er zit tussen de productieprijs en de verkoopprijs, wenden wij aan om projecten te financieren ter ondersteuning van de wilde bij. Dat kan educatie van kinderen zijn of een aanpassing in een omgeving. Dat kunnen speldeprikjes zijn of een campagne: Alles voor de BIJ!

Bottom line: wie de lamp koopt steunt de bij. Zo simpel is het. En nog een mooie lamp ook.

Volg deze mooie lamp voor de bijen via facebook op https://www.facebook.com/theBeelight/ 


Deel: ' Koop de Beelight en help de bij '
Lees ook