Persbericht: KoopjesJager biedt bedrijven gratis webvertising

Nijmegen 10 november: KoopjesJager bestaat twee jaar en is uitgebreid met een degelijke, ouderwetse "vraag en aanbod " service. Deze heeft nu enige maanden proefgedraaid en is inmiddels goed gevuld (zowel in Nederland als in Vlaanderen). Niet alleen particulieren maar sinds kort ook bedrijven mogen onbeperkt en gratis advertenties plaatsen en dat slaat blijkbaar aan.

Kosten webvertising te hoog
Elke (online) shop kan in KoopjesJager kosteloos aanbiedingen, producten, vacatures en diensten onder de aandacht brengen. Met de kadomaand december in het vooruitzicht is dit een aantrekkelijk perspectief voor de vele online shops die nog al eens terugschrikken voor de tarieven die gelden voor reguliere webvertising. Vanaf januari 2000 zal men ook gratis afbeeldingen kunnen opnemen bij de advertenties.

Geen veiling dus, daar zijn er al te veel van
Elke zichzelf respecterende site heeft tegenwoordig een veilingafdeling of is bezig om deze op te zetten. De consumenten en adverteerders worden hier zo langzamerhand horendol van. Want omdat al de veilingen zo ongeveer tegelijk begonnen zijn is het aanbod erg versnipperd. Niemand zit dan ook te wachten op nog een veiling. KoopjesJager is gewoon met beide benen op de grond blijven staan met deze laagdrempelige service.

Snelshopping
Het aantal speciale internet-aanbiedingen en kortingen op de site neemt de laatste tijd sterk toe. Van gratis internet tot en met goedkoper lid worden van de ANWB of skivereniging. Ook kan men met KoopjesJager nog steeds wereldwijd prijzen vergelijken van CD’s, software, games, enz. De consument wordt hiermee een eenvoudig snelshopping pakket geboden.

Gratis plugin vanaf januari 2000
Andere sites kunnen - onder bepaalde voorwaarden - vanaf januari 2000 een eigen plugin (aangepast aan lay out van betrokken site) van de vraag en aanbod rubriek opnemen. Dit is echter wel voorbehouden aan sites met een redelijke omvang.

Meer informatie:
KoopjesJager
Jasper Jan de Konink
koopjesjager@focus-in.nl
024-3789706

Deel: ' KoopjesJager biedt 'vraag en aanbod' service '
Lees ook