Ingezonden persbericht

KOOPJESPARADIJS in KENNEMER
IJSBAAN SPORTCENTER.

Haarlem. Op zondag 14 oktober 2001 organiseert Van Aerle Evenementen een groot KOOPJESPARADIJS in een propvol Kennemer IJSBAAN Sportcenter te Haarlem. Deze overbekende en veel bezochte 2e hands markt is de absolute topper van heel Noord Holland.

Ruim 250 standhouders bieden de meest uiteenlopende curiosa aan. Alles ligt in een bonte mengeling door elkaar. Je kunt het zo gek niet opnoemen, of men kan het aantreffen en vaak voor een geringe prijs. " Ruim 10 jaar is Haarlem reeds de ontmoetingsplaats, het Koopjesparadijs, met veel tevreden deelnemers en waar ook veel tevreden bezoekers graag naar toe gaan. Wat is er nou mooier een evenement te organiseren, waar iedereen zeer voldaan en lovend over spreekt en zeer velen iedere keer weer naar toe trekken," aldus een enthousiaste Eric van Aerle. " Opvallend groot is iedere keer weer een aantal nieuwe mensen, die met hun overbodige en oude spulletjes deze markt aandoen. En er komen steeds meer bezoekers, die elkaar in dit KoopjesParadijs ontmoeten, of daar de vondst van hun leven doen...!!" Wat er allemaal dit keer weer van de zolders en uit de schuren is gekomen: kom dat zelf maar bekijken. Een unieke kans om er zondag eens lekker op uit te gaan en nieuwsgierig langs alle kramen te struinen. Wie weet komt u juist datgene tegen, waarop u al jaren naar op zoek bent.....!! De volgende Van Aerle-Vlooienmarkt Haarlem is op 25 november.

U bent zondag van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom in het Kennemer Sportcenter aan de IJsbaanlaan 4 A te Haarlem. De toegang bedraagt voor volwassenen f 5,50. Kinderen onder geleide t/m 12 jaar zijn gratis.

Voor nadere inlichtingen: Org.buro Van Aerle tel.: 0492 - 525483.

Deel: ' Koopjesparadijs in Kennemer IJsbaan Sportcenter te Haarlem '
Lees ook