Politiebericht Flevoland: gehele regio 3-08-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 0320-211 215

Vernielers aangehouden
ALMERE Op de Urkwal hielden bewoners donderdagavond twee jongens aan voor het vernielen van een ruit. Zij droegen de twee verdachten (14 en 15 jaar beiden uit Almere) over aan de politie die ze vervolgens aanhield en voor nader verhoor meenam naar het politiebureau.

Kopstaart
ALMERE Een 33-jarige bestuurder uit Hilversum botste met zijn voertuig op de Noorderdreef (richting Oosterdreef) dondermiddag achterop de auto van een 33-jarige man uit Leusden die stilstond voor de verkeerslichten. Kort daarvoor haalden bestuurders een vrachtwagen in. De man uit Leusden remde af voor het oranje verkeerslicht en stopte. Toen botste de man uit Hilversum met zijn auto tegen die van de bestuurder uit Leusden. De man uit Groningen is met pijn in zijn nek door ambulancepersoneel naar het Flevoziekenhuis gebracht. Een 20-jarige passagier uit Baarn van de Leusdenaar is met nek- en armklachten ook naar het ziekenhuis gebracht.

Aanhouding wegens drugs
LELYSTAD De 24-jarige Lelystedeling die dinsdagmiddag van de politie gevlucht was, meldde zichzelf donderdagochtend op het politiebureau. Surveillerende agenten wilden hem en een 18-jarige Lelystedeling in de Voorstraat aanhouden, omdat zij vermoedden dat de beide mannen in het bezit waren van hard drugs. De twee zijn toen gevlucht. De 18-jarige is woensdag al door de politie aangehouden. De 24-jarige verdachte is voor nader verhoor ingesloten op het politiebureau.

Winkeldief aangehouden
LELYSTAD Donderdagmiddag hield de politie een 38-jarige vrouw uit Lelystad en een 19-jarige man uit Amsterdam aan voor een winkeldiefstal (in de Weverstraat). Een medewerker zag dat een vrouw goederen in haar tas had gedaan en vervolgens niet afrekende. Zij wilde de vrouw aanhouden, maar deze protesteerde en vluchtte. De medewerker ging achter haar aan, maar werd door een bekende van de vrouw (een 19-jarige man uit Amsterdam) in de struiken geduwd. In de Friese Vlaak vluchtte de 19-jarige man een woning in. De politie hield de 19-jarige verdachte daar aan en nam deze mee naar het politiebureau voor nader verhoor. De 38-jarige vrouw meldde zich later zelf op het politiebureau . De politie hield haar aan en de verdachte is voor nader verhoor ingesloten.

Deel: ' Kop-staart botsing bij verkeerslicht in Almere '
Lees ook