RABOBANK NEDERLAND

Rabo Internetkassa: kopen op Internet met behoud van privacy

Internetters hebben vanaf heden een nieuwe, veilige betalingsmogelijkheid: de Rabo Internetkassa. De grootste hindernissen die het succes van kopen op internet in de weg staan - veiligheid en privacy - zijn hiermee beter beheersbaar geworden. Risico's bij de transactie weerhielden veel mensen ervan grotere aankopen op internet te doen, zoals bijvoorbeeld een dvd-speler. Ook het ter beschikking stellen van persoonlijke financiële gegevens aan de internetwinkel riep weerstand op. Bij de Rabo Internetkassa zijn deze zorgen verleden tijd: persoonlijke gegevens blijven in handen van de Rabobank. Ervaring
De Rabo Internetkassa is toegankelijk voor iedereen. Bij de ontwikkeling is gebruik gemaakt van de grote ervaring van Rabobank met internet-bankieren. Internetters worden zeer gebruiksvriendelijk geleid langs de stappen die kunnen leiden tot een aankoop. Na het afronden van de betaling op de speciale kassa-site van Rabobank keren klanten terug op de site van de internetwinkel. Zij kunnen vervolgens verder winkelen of de site verlaten.
Rabobank-rekeninghouders die bankieren via internet hebben een streepje voor en kunnen ook gebruik maken van Rabo Direct Betalen. Ook ondersteunt de internetkassa betalingen met Maestro SET (waarbij gebruik gemaakt wordt van een pinpas en e-wallet) en kunnen internetters betalen met een creditcard van Eurocard/Mastercard of Visa.

Een demo van de Rabo Internetkassa is beschikbaar op www.rabobank.nl. Met het zoekwoord 'Internetkassa' vindt u er snel alle informatie over de Rabo Internetkassa.

Over de Rabobank Groep
De Rabobank Groep is een brede financiële dienstverlener. Door de coöperatieve grondslag is de Rabobank Groep er primair voor de klant.
Alle onderdelen van de Groep werken nauw samen om de klanten tegen de best mogelijke prijskwaliteitsverhouding een breed pakket aan te bieden van financiële diensten en producten zoals betalen, sparen, lenen, verzekeren en beleggen. De Groep bestaat uit ongeveer 400 zelfstandige lokale coöperatieve Rabobanken met gezamenlijk zo'n 700.000 leden en uit bekende dochterondernemingen als Robeco, Interpolis, Schretlen en Co, Effectenbank Stroeve, Rabobank International, De Lage Landen en Gilde Investment. Internationaal is de groep met 142 vestigingen vertegenwoordigd in 38 landen. De Rabobank heeft de hoogste waarderingen voor kredietwaardigheid van de grote ratinginstituten.
De Rabobank Groep heeft op de Nederlandse thuismarkt 9 miljoen zakelijke en particuliere klanten en is marktleider op vrijwel alle gebieden van financiële dienstverlening.

11 oktober 2001

Voor inlichtingen:
David van Eeghen
Tel. (030) 216 28 32
Emai: d.h.eeghen@rn.rabobank.nl
Fax (030 216 19 16

11 okt 01 16:20

Deel: ' Kopen op Internet met behoud van privacy '
Lees ook