Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 16-10-2001 Politieberichten district Sittard (RKey; 13.15 u) Dinsdag, 16 oktober 2001

District Sittard

Sittard; ingebroken
Afgelopen maandag werd een inbraak ontdekt in een opleiding/schoolgebouw aan de Arendstraat in Sittard. Inbrekers zijn het afgelopen weekend via een raam het gebouw binnengedrongen en hebben ongeveer tussen vijftig en zestig computers gestolen (het precieze aantal gestolen computers wordt nog geinventariseerd). Bij de politie is aangifte gedaan en die stelt een onderzoek in.

Sittard; autobrand
Afgelopen maandagmiddag omstreeks 15.45 uur kregen politie en brandweer een melding van en brand dat op de Kollenberg in Sittard, achter de St.Rosakapel een brand was. Bleek dat een auto in brand stond waarvan de politie informatie kreeg dat de auto in Sittard was gestolen. Bij het ingestelde onderzoek kreeg de politie vermoedens/aanwijzingen dat een drietal jongeren (15/17/19) uit Sittard in de gestolen auto hadden gereden. De politie sluit niet dat men zich toen met de auto had vastgereden en daarna de auto in brand had gestoken. De drie verdachten werden gisteren aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten. Een van de verdachten, een 19-jarige Sittardenaar heeft bekend in de auto te hebben gereden en deze in brand te hebben gestoken. De politie stelt een nader / verder onderzoek in.

Deel: ' Korps Limburg-Zuid, plaats Sittard '
Lees ook