Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

MR A.H. (BENK) KORTHALS heeft zich met ingang van 1 maart 2003 als adviseur verbonden aan Kneppelhout & Korthals te Rotterdam, het advocatenkantoor dat hij in 1979 mede heeft opgericht. Korthals was Minister van Justitie in het tweede kabinet Kok en Minister van Defensie in het kabinet Balkenende. Vóór zijn ministerschap was hij, naast advocaat, tevens lid van de Tweede Kamer voor de VVD.

Korthals zal, met zijn ruime ervaring op het gebied van wet- en regelgeving, bestuur en justitie, ondersteuning geven aan de diverse secties van Kneppelhout & Korthals. Hij zal zich voorts bezighouden met externe betrekkingen en strategische ontwikkelingen van het kantoor.

De terugkeer van Mr Korthals bij Kneppelhout & Korthals, als adviseur, legt een verbinding tussen de historie en de huidige maatschappelijke positie van het kantoor, middelgroot met 25 advocaten, ondersteund door 15 niet-juridische medewerkers, dat op een breed terrein gespecialiseerde en praktische juridische diensten verleent en midden in de maatschappij staat.

Nadere informatie: Mr J. Kneppelhout, Kneppelhout & Korthals, Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam,
tel.: 010 - 4005100, fax: 010 - 4005111, e-mail:
j.kneppelhout@kneppelhout.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Korthals als adviseur verbonden aan advocatenkantoor '
Lees ook