Carros

25% korting bij online reserveren Europcar

Hele maand september voordelige huurauto via www.europcar.nl

(13 augustus 2001)

Internet is nog te vaak 'kijken, kijken, niet kopen'. Europcar Autoverhuur doet jets aan die drempelvrees en blijft het online reserveren van een huurauto stimuleren. De hele maand september geldt een (forse) korting van 25% als u uw huurauto online reserveert.

De aanbieding via www.europcar.nl geldt voor particuliere gebruikers. Te huur zijn zowel personenauto's (vijf verschillende klassen) als bestelauto's (drie verschillende klassen). Om voor de korting in aanmerking te komen, gelden wel enkele voorwaarden. Een personenauto reserveert u drie dagen vooraf en is maximaal een week te huur. Een bestelauto is maximaal vier dagen te huur, de korting geldt niet in het weekend en u moet 'm minimaal drie dagen vooraf boeken.

De korting is mede mogelijk door het gemak van internet en de verminderde administratie. Op de website geeft u de plaats aan waar u de auto wilt ophalen, de datum en de tijd. En natuurlijk wat voor auto u wilt huren en in welke klasse. Na het invullen van enkele persoonlijke gegevens is uw reservering compleet. Na de reservering ontvangt u direct een bevestiging van uw boeking. Ook vindt u hier informatie over de voorwaarden en wat u mee moet nemen als u de auto ophaalt. Vanzelfsprekend zijn de huurkosten inzichtelijk zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Zoekwoorden:

Deel: ' Korting bij online reserveren auto via Europcar '
Lees ook