Euro’s besparen in een fluctuerende economie


Voorbode van een barre winter of een teken van een nuchtere consument?

ZEVENBERGEN, 20111124 -- De Nederlandse economie is met 0,9 procent gestegen ten opzichte van 2010 terwijl de consument voorzichtig geld uitgeeft en de overheid veelal bezuinigt. De consument laat dan ook een stijgende interesse in kortingen en aanbiedingen zien. Het gebruik van kortingscodes is namelijk explosief gestegen onder Nederlandse online shoppers.

De Nederlandse economie kent haar ups en downs en dat komt mede door de Nederlandse overheid. De overheid bezuinigt namelijk op de meest uiteenlopende zaken waar de consument dan vaak weer de dupe van wordt. Elke euro die de consument kan besparen is daarom ook mooi meegenomen. De Nederlandse consument is veelvoudig bezig met aanbiedingen en wil graag voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Toch is de Nederlandse economie in het laatste kwartaal van 2011 met 0,9 procent gestegen ten opzichte van dezelfde periode in 2010.

Dit komt mede door de feestdagen die er weer aan zitten te komen. December is daardoor namelijk een extra dure maand en er wordt veel geld uitgegeven. Om de consument enigszins wat tegemoet te komen worden er een hoop kortingscodes vrijgegeven door winkeliers, maar waar kun je deze vinden? Je zou natuurlijk zelf alle folders en websites langs kunnen gaan, maar een vrij eenvoudige oplossing is geboden. Websites als Shopkortingscode.nl bieden je kortingscodes van een uiteenlopende selectie aan winkels. Dit is slechts een voorbeeld van de enorme verzameling kortingscodes die je op internet kunt vinden, maar in deze tijden van het jaar is één voorbeeld vaak al meer dan genoeg. Het is dan ook niet vreemd dat de bezoekersaantallen op websites als shopkortingscode.nl stijgen met 125 procent ten opzichte van vorig jaar. De consument wil besparen en het gebruik van kortingscodes is daarom explosief gestegen. Voorbode van een barre winter of een teken van een nuchtere consument?


Deel: ' Kortingscodes helpen euro's besparen in een fluctuerende economie '
Lees ook