Kortste weg naar nieuwe job wordt www.jobs.be
Auteur: Michael Cassiers

Brussel, 16 februari 2000. Jobsite-pionier en marktleider Jobs&C@reer vereenvoudigt zijn site-adres tot www.jobs.be. De drukst bezochte Belgische jobsite, met permanent meer dan 5.000 actuele advertenties, wordt daardoor de kortste weg naar een job. Door zijn sterke groei verhuist Jobs&C@reer later deze week naar nieuwe kantoren aan de Reyerslaan te Brussel.

De hoge, onafhankelijk gecontroleerde bezoekcijfers tonen de aantrekkingskracht van de jobsite aan. De site is opgebouwd vanuit de behoeften van de gebruikers en dat zijn zowel jobzoekers en jobaanbieders, stelt oprichter Richard Feldbrugge. De grafische uitwerking van de site zorgt voor een snelle transfer van gegevens. Neveninformatie rond solliciteren en arbeidsrecht wordt bewust beperkt gehouden. Onafhankelijk internationaal onderzoek wijst namelijk uit dat jobsite-bezoekers eerst en vooral voor de jobs komen. Jobs&C@reer heeft de jongste maanden aanzienlijk geïnvesteerd in de technologie van zijn site. Daardoor kunnen werkgevers die via Jobs&C@reer rekruteren hun vacatures ook aanbieden op hun eigen site, zonder dat ze de gegevens moeten dupliceren. Dat gebeurt op een discrete en transparante manier.

Jobs&C@reer profiteert mee van de toegenomen belangstelling voor e-recruitment en de komst van nieuwe jobsites. De site kan op verschillende manieren bereikt worden. Enerzijds doordat hij aanwezig is op een tiental andere, veelbezochte websites, waardoor extra bezoekers worden aangetrokken. Anderzijds leidt de adresnaam jobs-career gevolgd door de extensies .com, .org, .net, .be, of .lu telkens naar de Jobs&C@reer-site. Door nu het adres www.jobs.be in te voeren maken we het de gebruiker nog makkelijker. www.jobs.be wordt de kortste weg naar een job, aldus Feldbrugge. Het merk Jobs&C@reer blijft wel bestaan. De belangstelling voor de jobsite is groot, ook vanuit de buurlanden. Zo trekt bijvoorbeeld het eigen site-adres in het Verenigd Koninkrijk in toenemende mate en zonder publiciteit jobzoekers en adverteerders naar de site. Jobs&C@reer zal overigens verder investeren in het Verenigd Koninkrijk.

Vorig jaar verdrievoudigde Jobs&C@reer zijn omzet. Voor 2000 wordt eveneens een flinke groei voorzien. Het aantal werknemers stijgt dit jaar van 12 naar 18. Als gevolg van die sterke groei verhuist Jobs&C@reer later deze week naar nieuwe kantoren (Reyerslaan 156 te
1030 Brussel; tel. 02/733.44.44, fax:02/733.44.55).

Jobs&C@reer is de jobsitepionier in België. Sinds zijn oprichting in december 1995 is de site uitgegroeid tot de drukst bezochte jobsite in België. Onafhankelijk gecontroleerde bezoekscijfers tonen aan dat de site meer dan 6.500 bezoekers per dag telt. De site bevat meer dan
5.000 actuele jobadvertenties die maximaal één maand op de site blijven staan. Jobzoekers kunnen op diverse manieren de database doorzoeken en hun profiel achterlaten via Curriculum+. Indien zij het wensen kunnen zij, via De Postman functie, geschikte vacatures per e-mail ontvangen. Vandaag telt deze dienst reeds meer dan 78.000 abonnees.

(Einde persbericht)


* * *

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met:

JOBS&C@REER, Richard Feldbrugge, tel. 02/247.93.39, e-mail r.feldbrugge@jobs-c@reer.be

Deel: ' Kortste weg naar nieuwe job wordt www.jobs.be '
Lees ook