Kostenbesparing feit met totaal softwareoplossing voor mediabedrijven


HAZERSWOUDE-RIJNDIJK, 20101102 -- Iedere branche heeft de afgelopen jaren de vruchten kunnen plukken van de voordelen van nieuwe automatiseringsprocessen, behalve de mediabranche. Mediabedrijven moeten het nog altijd doen met houtje-touwtje oplossingen uit de jaren 90, maar dat gaat nu radicaal veranderen met de komst van MediaReceptor. Een totaal softwareoplossing voor mediabedrijven, beschikbaar in een 100% Oracle omgeving. MediaReceptor kan gehanteerd worden als basisapplicatie voor de media administratie en organisatie, maar werkt ook feilloos met alle bestaande Oracle producten.

Met de komst van MediaReceptor is er 1 systeem beschikbaar voor alle facetten binnen een mediabedrijf. Informatie is altijd en overal voor iedereen beschikbaar; hiermee kunnen mediabedrijven veel gaan besparen op backoffice processen. Alle handmatige handelingen zijn geautomatiseerd: van interactieve klantendossiers tot online kredietbewaking.

Oracle is 's werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware en hardwaresystemen. Veel mediabedrijven wereldwijd werken al met Oracle systemen en vanuit de mediabranche is er behoefte aan een ICT oplossing binnen dit specifieke vakgebied. MediaReceptor is ontwikkeld voor mediabureaus, exploitanten van mediaruimte en grootverbruikers van mediaruimte.

MediaReceptor heeft op basis van Oracle technologie drie producten ontwikkeld.
Planning & Bookings voor mediabureaus, de E-Market Suite module om te kunnen handelen met mediaruimte en Publishers voor media exploitanten die alle uitstaande advertentieruimte en financile afhandelingen regelen. MediaReceptor sluit hierdoor goed aan op de andere Oracle applicaties en biedt dezelfde hoge standaard qua gebruiksvriendelijkheid, schaalbaarheid, veiligheid en een op SOA gebaseerde applicatie integratie.

MediaReceptor biedt een structurele oplossing voor de mediabranche. Men kan efficinter werken, nieuwe omzetten maken en 100% grip hebben op alle informatiestromen.
Met MediaReceptor is er alle aandacht voor de klant.

Er zullen binnenkort demo-dagen worden gegeven, genteresseerden kunnen zich aanmelden via info@mediareceptor.com

Kijk voor meer informatie op de website www.mediareceptor.com


Deel: ' Kostenbesparing feit met totaal softwareoplossing voor mediabedrijven '
Lees ook