Kozion kiest voor populaire Fiat 500


OISTERWIJK, 20090117 -- Op vrijdag 16 januari 2009 namen Gert Rijnen, Wilfried van Boxtel en Jeroen van Wijk van Kozion BV drie nieuwe Kozion Fiat's 500 in gebruik. Uit handen van Jan Jozen van automobielbedrijf Spoormakers, namen zij vol trots de autosleutels in ontvangst.

Kozion BV, de specialist op het gebied van kunststof kozijnen in regio Brabant heeft bewust gekozen voor de aanschaf van een Fiat 500.

Wilfried van Boxtel: "Kozion is een jong en dynamische bedrijf en hier past de nieuwe Fiat 500 uitstekend bij. Geen grote dure auto of terreinwagen maar een auto die hoort bij een bedrijf waar milieubewustzijn en een goede prijs-kwaliteit verhouding voorop staan. De kunststof kozijnen van Kozion zijn de meest milieuvriendelijke keuze als het gaat om het vervangen van kozijnen. En ook met de aanschaf van de nieuwe Kozion auto zijn we dus heel bewust bezig. Onze keuze is daarom gevallen op de Fiat 500, genoteerd in de top 10 van auto's met de minste CO2-uitstoot."

De witte Kozion Fiat 500 in de uitvoering 1.2 sport is met zijn blauwe dak en spiegels een opvallende verschijning. En met de tekst op de achterzijde van de auto `Professionals in kunststof kozijnen' is direct duidelijk waar Kozion voor staat. "Met vestigingen in 's-Hertogenbosch en Moergestel en een team van zeer ervaren medewerkers bieden wij onze klanten alleen het allerbeste op het gebied van kozijnrenovatie" besluit Wilfried van Boxtel.

Meer informatie over de producten van Kozion? Bel voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak naar (073) 642 86 86 of kijk op www.kozion.nl.


Deel: ' Kozion kiest voor populaire Fiat 500 '
Lees ook