KPN NV

Datum
KPN Mobile opent i-mode TM store20 juni 2002
Nummer
02/20

KPN Mobile opent vandaag de eerste i-mode store in Europa, een unieke winkelformule waarin iedereen die geïnteresseerd is in i-mode hiermee actief kennis kan maken. Ervaren wat i-mode is, een i-mode site bouwen, nieuwe i-mode diensten bekijken, een drankje drinken, een i-mode toestel kopen, in de nieuwe winkelformule is dit allemaal mogelijk. De winkel is gevestigd aan de Lange Poten in Den Haag. De content partners van i-mode spelen een belangrijke rol in de i-mode store omdat op interactieve wijze kennis gemaakt kan worden met hun bestaande en nieuwe diensten.

De store is niet te vergelijken met een traditionele winkel. De formule van de i-mode store start vanuit het principe dat de bezoeker er alles over i-mode te weten kan komen via beleving, advies en service. Alle aspecten van i-mode hebben in de store een eigen plek gekregen; diensten, toestellen, de content partners en persoonlijke toepassingsmogelijkheden.

De inrichting en presentatie stimuleren de bezoeker om zelf tot actie te komen en op onderzoek uit te gaan. De winkel is in drie zones verdeeld:

· de "confrontation zone" voor kennismaking met i-mode;
· de "information & content zone" waar onder andere i-mode informatie te zien en te beleven is;
· de "experience zone" waar zelf een i-mode site gebouwd kan worden. Het deskundige personeel geeft demonstraties en adviseert bij de aanschaf maar geeft ook workshops in het bouwen van i-mode sites.

De i-mode store is open van 11 tot 20 uur op maandag t/m zaterdag en op zondag van 12 tot 18 uur.


---

Zoekwoorden:

Deel: ' KPN Mobile opent i-mode TM store '
Lees ook