PERSBERICHT
16/05/2002

Kraft Foods introduceert:
Hemels lekker: nieuwe Philadelphia Yoghurt

De zomer komt eraan. De dagen worden langer,de temperaturen stijgen en dan willen we frisse hapjes en drankjes. Kraft Foods introduceert een nieuwe Philadelphia variant: Philadelphia Yoghurt. Deze licht romige zuivelspread bereid met halfvolle yoghurt is zacht en smeuïg en smaakt lekker fris op een verse boterham. Eventueel versierd met een toefje tuinkers, alfalfa, of plakjes sappige tomaat. Ideaal voor het ontbijt, de lunch, maar ook voor bij de picknick of de barbecue.

Zacht-frisse zuivelspread
Philadelphia komt oorspronkelijk uit Amerika, maar wordt inmiddels in zo 'n dertig landen over de hele wereld verkocht. Sinds 1928 wordt Philadelphia zuivelspread gemaakt op basis van melk.

Philadelphia, verpakt in een 150 grams kuipje, is smeuïg en van puur natuurlijke zuivelingrediënten en sluit uitstekend aan bij de trend bewust, gezond en lekker eten. Er zijn vijf heerlijke smaakvarianten: Philadelphia Naturel, Philaldelphia Naturel Light, Philadelphia Kruiden, Philadelphia Bieslook Light en nu dus ook Philadelphia Yoghurt. Philadelphia is binnenkort verkrijgbaar in de meeste supermarkten en ligt in het koelvak. Adviesprijs: 1,75.

Philadelphia & brood, een hemelse combinatie
De Nederlander eet veel brood. Gemiddeld zo 'n 60 kilo per jaar.* Brood is de belangrijkste leverancier van energie, koolhydraten, voedingsvezel, ijzer, koper, magnesium en jodium. Philadelphia en brood is een heerlijke én gezonde combinatie.

*Bron:Voorlichtingsbureau Brood

Ingrediënten & voedingswaarde
Philadelphia Yoghurt bevat de volgende ingrediënten :halfvolle yoghurt (16%), melkeiwittenbereiding, zout en verdikkingsmiddelen (johannesbroodpitmeel, carrageen).

Voedingswaarde per 100 gram: Voedingswaarde per portie (30 gram) Energie 815 kJ/197 kcal 245 kJ/59 kcal
Eiwit 8.1 g 2.4 g
Koolhydraten 3.5 g 1.1 g
Vet 16.7 g 5.0 g

Voor meer informatie, voor divers beeldmateriaal
(full colour, digitaal en rechtenvrij) en voor proefverpakkingen: PPGH/JWT - Colors
Jojanneke Kuiper
T: 020 - 301 94 94
F: 020 - 301 94 90
j.kuiper@colors.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Kraft Foods introduceert nieuwe Philadelphia Yoghurt '
Lees ook