Gemeente Den Helder

KRINGLOOPBEDRIJF `in de tweede hand' GAAT DE MARKT OP

datum: 26 september 2001

Het kringloopbedrijf `in de tweede hand' bestaat vijf jaar en is ondertussen een vertrouwd beeld in elke Helderse straat. De ene wijk biedt goed aan, de andere wat minder. In elk geval kan het altijd beter. Daarom gaat het kringloopbedrijf `in de tweede hand' de markt op. Enerzijds om inwoners nog eens extra te attenderen op het scheiden van afval en de mogelijkheid om het voor de deur gescheiden aan te bieden. Anderzijds wil het kringloopbedrijf de aanbieders bedanken voor hun inzet voor het milieu. Dat gebeurt door middel van een prijsvraag.

prijsvraag Van 10.00 tot 14.00 uur is het kringloopbedrijf `in de tweede hand' volgens onderstaande schema aanwezig in de vier verschillende wijken:

* Stad binnen de Linie:29 oktober - zaterdagmarkt - tegenover bioscoop Rialto; * Nieuw Den Helder : 3 oktober - woensdagmarkt - tegenover Marskramer; * De Schooten : 6 oktober - zaterdag - in winkelcentrum Vrede en Vrijheid; * Julianadorp : 13 oktober - zaterdag - in winkelcentrum Drooghe Bol.

Tussen 10.00 en 13.45 uur worden op deze dagen folders uitgedeeld. Met deze folder kan men naar de stand komen en meedoen aan de prijsvraag. Ter plekke moeten de deelnemers namelijk het totaal gewicht raden van een bundel papier, een bundel textiel, een doos glas en een doos kleinmetaal. Voor de vier personen die het gewicht het beste weten te schatten, ligt om 14.00 uur bij de stand een prijs klaar.

Laatst bijgewerkt: 27 september 2001

Deel: ' Kringloopbedrijf `In de tweede hand' gaat de markt op '
Lees ook