Gemeente Breda

16-08-2001

Kruispunt Nieuwe Kadijk-Oosterhoutseweg afgesloten

Op maandag 20 augustus start de gemeente met de werkzaamheden aan het kruispunt Nieuwe Kadijk-Oosterhoutseweg. Het kruispunt wordt gedeeltelijk afgesloten. Het verkeer wordt via borden omgeleid. De werkzaamheden duren tot 7 september.

Op het kruispunt wordt de verkeersregelinstallatie vervangen en voorzien van nieuwe hard- en software. Ook de ANWB bewegwijzering en de openbare verlichting wordt vernieuwd. Het werk start aanstaande maandag 20 augustus en zal tot vrijdag 7 september duren. Het kruispunt zal gedeeltelijk afgesloten zijn. Verkeer op de Nieuwe Kadijk kan rechtdoor rijden. Verkeer komend vanuit de westkant (Doornbos en de Geeren) kan linksaf richting Teteringen en Oosterhout via de Posthoorn, Nieuwe Kadijk en vervolgens weer rechtsaf via de Oosterhoutseweg.
Op de Nieuwe Kadijk komende vanuit de oostzijde kan men gewoon rechtsaf slaan richting Teteringen.

Verkeer op de Oosterhoutseweg komende vanaf Teteringen kan alleen rechtsaf de Nieuwe Kadijk op. Bovendien wordt het Moleneind tijdelijk een eenrichtingsweg om problemen met sluipverkeer te voorkomen. Verkeer vanaf Teteringen richting Breda is wel mogelijk, verkeer vanuit Breda mag niet via het Moleneind richting Teteringen. De Oosterhoutseweg aan de zuidzijde wordt geheel afgesloten voor doorgaand verkeer.
Alle overige verkeer op de Oosterhoutseweg en Nieuwe Kadijk wordt omgeleid via borden.

Voor de (brom)fietsers en voetgangers is uit veiligheidsoogpunt aan de noord- en westzijde van het kruispunt een tijdelijke verkeersregelinstallatie geplaatst.

De BBA-bus lijn 126/127 wordt in de richting Oosterhout tijdelijk omgeleid via de Posthoorn.

Breda, 16 augustus 2001

Deel: ' Kruispunt Nieuwe Kadijk-Oosterhoutseweg Breda afgesloten '
Lees ook