Gemeente Breda

07-09-2001

Kruispunten Nieuwe Kadijk-Terheijdenseweg enNieuwe Kadijk- Biesdonkweg afgesloten
Op maandag 10 september starten de werkzaamheden aan het kruispunt Nieuwe Kadijk-Terheijdenseweg. Maandag 17 september na de ochtendspits wordt het kruispunt gedeeltelijk afgesloten. Het verkeer wordt via borden omgeleid. De werkzaamheden duren tot 21 september. Daarna starten de werkzaamheden aan het kruispunt Nieuwe Kadijk-Biesdonkweg.

Op het kruispunt wordt de verkeersregelinstallatie vervangen en voorzien van nieuwe hard- en software. Essent start aanstaande maandag 10 september. Het is voor deze werkzaamheden niet nodig om het kruispunt af te sluiten. Op maandag 17 september wordt het kruispunt gedeeltelijk afgesloten. Verkeer op de Nieuwe Kadijk kan rechtdoor rijden. Verkeer komend vanuit de oostkant kan de Terheijdenseweg op. Verkeer op de Terheijdenseweg komende vanaf Terheijden kan alleen rechtsaf de Nieuwe Kadijk op. De Terheijdenseweg aan de zuidzijde wordt geheel afgesloten voor doorgaand verkeer.

Alle overige verkeer op de Terheijdenseweg, Crogtdijk en Nieuwe Kadijk wordt omgeleid via borden. Voor de (brom)fietsers en voetgangers is uit veiligheidsoogpunt aan de noord- en westzijde van het kruispunt een tijdelijke verkeersregelinstallatie geplaatst. De werkzaamheden duren tot 21 september.

Van maandag 17 tot en met donderdag 20 september worden de BBA-buslijnen 96,117,118,122,123 omgeleid. Richting Terheijden rijden de bussen via de Chr. Huygenstraat, Buys Ballotstraat, Doornboslaan, Nieuwe Kadijk en Terheijdenseweg. Op de Chr. Huygenstraat richting Terheijden wordt een noodhalte geplaatst. Richting Breda rijden de bussen over de Terheijdenseweg, Crogtdijk, Konijnenberg en Speelhuislaan.

Biesdonkweg
Als het weer het toelaat wordt op 21 september onmiddellijk gestart met het volgende kruispunt van de Noordelijke Rondweg. Het kruispunt Nieuwe Kadijk- Biesdonkweg-Edisonstraat gaat op vrijdag 21 september om 19.00 volledig dicht voor doorgaand verkeer. In het weekend wordt het asfalt vernieuwd. Maandag 24 september om 06.00 uur gaat het kruispunt weer gedeeltelijk open. Dan worden de verkeersregelinstallaties vervangen en wordt nieuwe hard- en software geïnstalleerd. Verkeer op de Nieuwe Kadijk kan dan weer rechtdoor rijden. Op de Nieuwe Kadijk komende vanuit oostelijke richting is het mogelijk om rechtsaf de Biesdonkweg op te rijden. Verkeer uit de wijk Biesdonk kan op de Biesdonkweg alleen rechtsaf de Nieuwe Kadijk op. De Edisonstraat is volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. De omleidingsroute voor alle overige verkeer wordt via borden aangegeven.

Voor fietsers wordt een tijdelijke verkeersregelinstallatie geplaatst.

De werkzaamheden duren tot vrijdag 12 oktober.
BBA buslijn 4 wordt gedurende de werkzaamheden omgeleid via de Chr. Huygenstraat, Buys Ballotstraat, Doornboslaan, Vervierstraat en de Biesdonkweg.

Breda, 7 september 2001

Zoekwoorden:

Deel: ' Kruispunten Breda afgesloten voor werkzaamheden '
Lees ook