KSI

KSI International neemt resterend belang KSI Automation over

ICT-onderneming KSI International maakt bekend dat zij het resterend belang van 33% in haar Belgische vestiging KSI Automation SA/NV overneemt. Deze transactie heeft plaatsgevonden om de samenvoeging van het onlangs overgenomen PCR Consulting met KSI Automation te versnellen.Nieuwe aandelen
Profiel KSI International NV

Nieuwe aandelen
Tegelijkertijd is ook het aantal nieuw uit te geven aandelen voor de overname van PCR Consulting vastgesteld. Voor beide transacties samen zijn 312.651 nieuwe aandelen uitgegeven. Het totaal aantal uitstaande aandelen KSI International komt daarmee op 9.939.668. De resultaten van het vorig jaar gereorganiseerde KSI Automation zullen vanaf 1 januari 2000 volledig worden geconsolideerd in het resultaat van KSI International.

Op 29 maart 2000 maakt KSI International de jaarcijfers bekend.

Profiel KSI International NV
KSI International N.V. is een vooruitstrevende en toonaangevende ICT-onderneming. Circa 750 medewerkers verlenen diensten en ontwikkelen software gericht op elektronisch werken, zakendoen en leren. De activiteiten zijn verdeeld over diverse vestigingen en business units en worden op verschillende niveaus uitgevoerd: van operationele ondersteuning tot business consultancy.
KSI werkt voornamelijk voor middelgrote en grote ondernemingen in de financiële sector, in de telecommunicatiesector en voor de overheid. De aanpak is vaak innovatief, maar altijd praktisch en gericht op verbetering van de zakelijke resultaten van de opdrachtgever. KSI streeft er naar haar klanten een totaalpakket aan ICT-diensten te leveren en voortdurend van de meest geëigende ICT-oplossingen te voorzien.

In aansluiting op genoemde dienstverlening ontwikkelt KSI specialistische, innovatieve en unieke ICT-toepassingen. Voorbeelden hiervan zijn producten voor Elektronisch Bankieren en e-Business, Computer Based en Internet Based Trainingen en het registratie- en kostenbeheersingssysteem InfoMatch dat ontwikkeld is voor de beleggingswereld.

Naast de zeventien regionale vestigingen in de Benelux, heeft KSI één vestiging in het Verenigd Koninkrijk en twee in Zwitserland.

KSI is opgericht in 1986 en sinds 4 december 1998 genoteerd aan de Nieuwe Markt van de Amsterdam Exchanges (NMAX).

Voor nadere informatie:
KSI International N.V.
Toon Rijken, CEO
Telefoon: 030 686 8765
Fax: 030 686 8766

Deel: ' KSI International neemt resterend belang KSI Automation over '
Lees ook