KSI International

KSI introduceert SAP bij Philips in Drachten
Medewerkers opgeleid via web based training
---

Basisvaardigheden voor SAP-omgeving
KSI ontwikkelt voor Philips Domestic Appliances (DAP) te Drachten een web based training (WBT). Meer dan 300 medewerkers van DAP, een fabriek waar scheerapparaten en zonnebanken worden gemaakt, maken middels deze introductietraining kennis met SAP. Philips DAP zal in beginsel de modules voor financiële administratie en goederen- en magazijnbeheer gaan gebruiken. In het tweede kwartaal van 2002 wil Philips DAP van haar huidige ERP-pakket zijn overgeschakeld op SAP.

Met behulp van de KSI-WBT leren de gebruikers de basisvaardigheden die ze nodig hebben om in de SAP-omgeving te kunnen werken. Ze leren bijvoorbeeld hoe je binnen SAP navigeert, hoe je gegevens invoert en opvraagt, wat je moet doen om een scherm te openen en hoe je modules kunt oproepen. In een later stadium besluit Philips of KSI training voor specifieke modules zal vervaardigen.

Interactieve training
De medewerkers van Philips DAP kunnen de training zelfstandig en interactief volgen via de speciaal ingerichte SAP homepage op het Intranet van Philips Drachten. In een gesimuleerde omgeving leren ze de basisvaardigheden aan. Naast de WBT verzorgt KSI ook het naslagmateriaal. Na het doorlopen van de WBT volgt een toets waarin wordt nagegaan of de vereiste kennis en vaardigheden zijn opgedaan om in de echte SAP-omgeving te kunnen werken.

Bent u ook geïnteresseerd in een op maat gemaakte web based training? Neem dan contact op met een van onze account managers: 030 688 82 44.

Zoekwoorden:

Deel: ' KSI introduceert SAP bij Philips in Drachten '
Lees ook