Katholieke Universiteit Brabant

De KUB. Je beste kennis in Brabant.

Onder het motto: De KUB. Je beste kennis in Brabant, presenteert de Tilburgse universiteit haar opleidingenaanbod op Studiebeurs '99, van donderdag 7 oktober tot en met zaterdag 9 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

Op een duidelijk herkenbare stand informeren medewerkers en studenten van de Katholieke Universiteit Brabant bezoekers van Studiebeurs over de opleidingen die de KUB biedt op het terrein van economie, rechten, sociale wetenschappen, letteren, wijsbegeerte en theologie.

Uiteraard ligt de nadruk op voorlichting over de inhoud en kwaliteit van de opleidingen, maar ook de typische kenmerken van de Tilburgse universiteit - student gericht onderwijs, de allernieuwste computerfaciliteiten, een fraaie campus, goede sportvoorzieningen, het nieuwe studentencentrum en een informeel contact tussen docenten en studenten - worden toegelicht door de aanwezige KUB-studenten die spreken uit ervaring.

Om zich een goed beeld te kunnen vormen van de KUB worden alle Studiebeurs bezoekers uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in Tilburg en een bezoek te brengen aan de voorlichtingsdagen die de Katholieke Universiteit Brabant op 20 en 21 oktober organiseert.

In het onlangs verschenen Elsevier/IOWO-onderzoek eindigde Tilburg in de vergelijking van kleine en middelgrote universiteiten op de eerste plaats. "Voor Nederlands recht en economie moet je naar Tilburg" begint het artikel in Elsevier. In de Keuzegids 1998-1999, waarin de opleidingen van alle Nederlandse universiteiten vergeleken worden door studenten en deskundigen, eindigde de KUB op een gedeelde tweede plaats. Met spanning wordt dan ook uitgekeken naar het verschijnen van de nieuwe Keuzegids, tijdens de eerste beursdag.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Voorlichting en Externe Betrekkingen, Sylvie de Lyon, telefoon (013)
466 2867.

04-10-1999 KUB

Deel: ' KUB presenteert opleidingenaanbod op Studiebeurs '99 '
Lees ook