Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Kuijpers doet het licht uit

Helmond, 30 maart 2012-Kuijpers doet zaterdag 31 maart mee met de wereldwijde actie Earth Hour. Om 20.30 uur gaat in alle negen panden van Kuijpers gedurende één uur het licht uit. Met Earth Hour laten miljoenen mensen en duizenden organisaties over de hele wereld zien dat zij de toekomst van onze aarde belangrijk vinden, met één simpel gebaar: gedurende één uur het licht uitdoen. Deze internationale actie van het Wereld Natuur Fonds toont aan dat door samen te werken iedereen een positieve bijdrage kan leveren aan het beschermen van onze toekomst en die van volgende generaties. Iets wat Kuijpers, als familiebedrijf, natuurlijk een warm hart toe draagt. Duurzaam installeren
De toekomst van de aarde staat bij Kuijpers hoog in het vaandel. Kuijpers is dan ook specialist in het realiseren van praktisch toepasbare, duurzame energieoplossingen in gebouwen. Want om een gebouw duurzaam te kunnen bouwen en exploiteren is duurzaam installeren noodzakelijk. De toegevoegde waarde van Kuijpers zit vooral in de combinatie van kennis van gebouwgebonden installaties én de energievoorziening. Deze combinatie draagt bij aan een optimalisatie van de functionaliteit, het comfort en het rendement van een gebouw. Daarmee ontzorgt Kuijpers de klant op het gebied van energie en klimaat. En kunnen zij in een aantrekkelijk milieu leven en werken.

Over Kuijpers
Kuijpers is een professionele technisch dienstverlener met 800 medewerkers en een omzet van 160 miljoen euro. Kuijpers verzorgt alle technische installaties in gebouwen en industrie- evenals het onderhoud daarvan - zodat zij jarenlang voldoen aan de gestelde eisen. De onderneming profileert zich middels klantgerichtheid, milieuvriendelijke- en energiezuinige oplossingen, innovatie, beveiligings- en communicatieconcepten mede door de aandacht voor de belangen en ontwikkeling van haar medewerkers. Het bedrijf is in 1927 opgericht. Kuijpers heeft vestigingen in Arnhem, Den Haag, Helmond, 's-Hertogenbosch, Roosendaal, Tilburg en Utrecht. Meer informatie: www.kuijpers.nl.


Noot voor redacties

Deel: ' Kuijpers doet het licht uit '


Lees ook