Bijzonder kunstevent met beelden en sculpturen


Sculptures NOW – Buitenplaats Sparrendaal - 14 t/m 17 september 2017

Driebergen, 20170523 -- Na de succesvolle eerste editie vindt dit najaar Sculptures NOW weer plaats op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Deze vierdaagse kunstbeurs met unieke beelden en sculpturen opent van 14 t/m 17 september aanstaande haar deuren. Rond de 25 nationale en internationale galeries en kunsthandelaren presenteren dan hun bijzondere collecties in en rond deze historische kasteellocatie in de Utrechtse Heuvelrug.

Bijzondere locatie

Sculptures NOW brengt opvallende beelden en sculpturen samen in het 18de eeuwse Sparrendaal. Deze historische Buitenplaats heeft in de ruim 250 jaar van haar bestaan een rijke geschiedenis opgebouwd en is enige jaren geleden volledig gerestaureerd. In het najaar is Sparrendaal het speelveld voor Sculptures NOW waar beelden en sculpturen van de deelnemers geëxposeerd staan in alle rijk gedecoreerde zalen. Daarnaast zijn in de tuin en op het voorplein hedendaagse en antieke kunstobjecten tentoongesteld waar het publiek ook kan genieten van een drankje en/of een heerlijke lunch.

Beelden en sculpturen uit diverse tijden

Sculptures NOW brengt opvallende beelden en sculpturen samen in Sparrendaal. Naast hedendaagse en 20ste eeuwse beelden, is er ook beeldhouwkunst uit onder andere de Middeleeuwen, Renaissance en Barok te vinden. Grieks, Romeins en Egyptisch is ook ruim vertegenwoordigd met kunst vervaardigd uit onder andere steen, brons, marmer en ivoor. Art Nouveau en Art Deco completeren dit sfeervolle kunstevent in het prachtige Sparrendaal. Alle objecten zijn uiteraard te koop. Dit alles maakt van Sculptures NOW de enige beelden- en sculpturenbeurs in Nederland met een volledig aanbod beeldhouwkunst.

Wat, Waar en Wanneer

Locatie:                    

Buitenplaats Sparrendaal, Hoofdstraat 89, Driebergen-Rijsenburg

Data:                         

Donderdag 14 t/m zondag 17 september 2017

Openingstijden:                  

Donderdag van 14 tot 20 uur, Vrijdag t/m Zondag van 11 tot 18 uur

Entreeprijs:              

€ 12,50 per persoon bij online voorverkoop of

€ 15,-- aan de deur van Sparrendaal tijdens de beursdagen

Parkeren:                 

Direct naast Buitenplaats Sparrendaal is een gratis parkeergelegenheid

Internet:                    

www.sculpturefair.nl

Kunstevent Sculptures NOW op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen


Deel: ' Kunstevent Sculptures NOW op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen '
Lees ook