Kurstjens BV winnaar 2015 in Baggerwerkenbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20151228 -- Kurstjens BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Baggerwerkenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een vooraanstaande onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘Kurstjens BV geldt als leidend in haar branche en weet haar uitgebreide vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Kurstjens BV is specialist in hydraulische baggerwerken, mechanische slibontwatering en -droging en extractieve grondreiniging. Ter ondersteuning van deze specialismen beschikt zij tevens over een eigen transport- en grondverzetafdeling. De onderneming ontwatert en droogt alle mogelijke slibsoorten, van zuiveringslib tot baggerspecie, voert complexe hydraulische baggerwerken uit en exploiteert een aantal (mobiele) extractieve 'natte' grondreinigingsinstallaties. Op het hoofdkantoor in Hedel vinden alle (technische) ontwikkelingen plaats op het terrein van innovatie en machinebouw.  Kurstjens BV is opgericht in 1993, maar vindt haar oorsprong al in 1965. Zij is in heel Nederland actief en breidt haar werkgebied sinds enige tijd ook buiten de landsgrenzen uit. In 2015 is een eigen vestiging in Duitsland geopend en sinds 2009 heeft Kurstjens een eigen slibvergistingsinstallatie in Hongarije.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Kurstjens BV een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Kurstjens, want zij is continu bezig haar diensten en producten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van haar klanten.’

Totaalpakket

De jury prijst met name haar brede dienstenpakket, wat de onderneming uniek maakt. Niemand in de markt biedt de het dienstenpakket aan dat Kurstjens in huis heeft. Concurrenten hebben vrijwel altijd slechts één van de technieken/diensten in huis. Kurstjens biedt met haar activiteiten een totaalpakket en daarmee is zij uiterst oplossingsgericht voor haar opdrachtgevers. ‘Het in eigen huis hebben van deze activiteiten is het gevolg van continu innoveren, kansen zien, ervoor durven te gaan en ook dingen niet willen doen. Bewuste keuzes maken dus. Altijd samen met de klant kijken naar de vraagstelling en met oplossingen komen’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Op innovatief gebied kent Kurstjens nauwelijks beperkingen. Haar materieel wordt veelal in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd. Zo kan zij oplossingsgericht ontwikkelen en steeds meer klanten tevreden stellen. Kurstjens staat voor open en innovatief zaken doen, in een zakelijke maar bovenal gemoedelijke sfeer. Het vertrouwen van, en in, de opdrachtgever is het allerbelangrijkste. Het bedrijf valt op bij de Nominatiecommissie door de uitstekende reputatie die het in de branche heeft. ‘Kurstjens BV, een uniek bedrijf dat haar naam tot merk heeft zien uitgroeien. Nummer één op haar gebied en absoluut de terechte branchewinnaar!’

Meer informatie: https://www.kurstjens.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' Kurstjens BV winnaar 2015 in Baggerwerkenbranche '
Lees ook