Ingezonden persbericht


KvK Rotterdam wint prijs voor VIP Applicatie van het jaar 2002

Tijdens een speciale bijeenkomst op 27 februari van de VIP Businessclub op de Bataviawerf in Lelystad mocht de Kamer van Koophandel Rotterdam een prijs ontvangen voor Beste Applicatie van het jaar 2002. De prijs werd toegekend door F&G Publishing, uitgever van het vaktijdschrift VIP, Vakblad voor documentmanagement.

De kamer van koophandel werd voorgedragen door BCT ? The Document Store, ontwikkelaar en leverancier van het informatievoorzieningpakket Corsa. Dit pakket, een maatwerk workflow- en documentmanagementtoepassing, maakt het mogelijk dat alle medewerkers van de kamer van koophandel plaats- en tijdonafhankelijk kunnen beschikken over die informatie die zij nodig hebben om hun functie uit te oefenen. Het maakt een kilometerslang archief overbodig en vergemakkelijkt het kennismanagement.

De prijs wordt toegekend door lezers van VIP Vakblad voor documentatiemanagement. De stemverdeling gaf een nek-aan-nekrace tussen de combinatie Kamer van Koophandel Rotterdam/BCT ? The Document Store met 14,9% en winnaar van de redactieprijs UWV GAK met 14,4%. Volgens de lezer was vooral de inzet van de modernste informatietechnologie in een met een draadloos netwerk uitgerust kantoor de reden om de toepassing bij de Kamer van Koophandel te verkiezen tot winnaar.

Voor de Rotterdamse kamer was dit de tweede prijs die zij in de wacht mocht slepen nadat zij hun intrek hebben genomen in hun nieuwe pand op de Blaak. Al eerder ontvingen zij een prijs voor Duurzaam bouwen utiliteitsbouw in de categorie Renovatie 2002.

Mededingers naar de VIP Applicatie van het jaar 2002-prijs waren onder andere de ANWB, KLM en TPG Post.
Nadere informatie kunt u verkrijgen bij:

Carlo Schreuder, hoofd afdeling Informatievoorziening e-mail:cschreuder@rotterdam.kvk.nl
Telefoon: 010-4027818 of 06-53703641

Deel: ' KvK Rotterdam wint prijs voor VIP Applicatie van het jaar 2002 '
Lees ook