Kyteman en Hi-Fi Klubben slaan handen ineen voor nieuw project


Tickets te winnen voor besloten feest op 25 oktober 2012

Utrecht, 20121018 -- Kyteman en het toonaangevende Scandinavische Hi-Fi Klubben slaan de handen ineen voor het splinternieuwe project van Kyteman. Zij doen hun plannen uit de doeken tijdens een feest na afloop van de Grand Opening van de nieuwe winkel van Hi-Fi Klubben te Utrecht op donderdag 25 oktober.

De nieuwe Hi-Fi Klubben-winkel is tijdens de opening het zinderende decor voor optredens van indierockband Bombay Show Pig en DJ DNA live, signeersessies door Kyteman en Dj-sets van Kyteman & C-Mon. Natuurlijk laat Hi-Fi Klubben van zich horen met de crème de la crème uit het assortiment. Na de opening gaat het feestje verder met een select gezelschap. Kyteman en Hi-Fi Klubben lanceren dan hun nieuwe project met optredens van artiesten uit de Kytopia-stal. Vrijkaarten (zeer beperkt aantal!) voor deze eenmalige show zijn te winnen via www.facebook.com/hifiklubben.nl.

Zelfde golflengte
Niet eerder werkte Kyteman op deze manier samen met een andere partij. In Hi-Fi Klubben heeft hij een partner gevonden die op eenzelfde golflengte zit: een no-nonsense benadering van het eigen ambacht, rebels, eigenwijs en met een aan gekte grenzende passie voor muziek en goed geluid. En goede muziek verdient goed geluid. Met de start van Kytemans nieuwe project introduceert Hi-Fi Klubben een nieuwe sound in Nederland. Zoals ze zelf zeggen: 'Shut up and listen!' Alle ins en outs van de samenwerking worden bekendgemaakt op 25 oktober.

Kyteman
Colin Benders, Kyteman, is muzikant, componist en bandleider van The Kyteman Orchestra. In 2009 won hij de Popprijs en vervolgens speelde hij met zijn orkest op vrijwel alle grote podia en festivals van Nederland waaronder Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz. The Kyteman Orchestra tourt dit najaar nog in Nederland.

Hi-Fi Klubben
Het van oorsprong Scandinavische Hi-Fi Klubben richt zich op goed geluid in de breedste zin van het woord. Met 80 winkels in Denemarken, Noorwegen en Zweden is Hi-Fi Klubben de grootste leverancier van hoge kwaliteit geluid in Scandinavië voor elk budget. Met twee, en na 25 oktober drie, winkels brengt Hi-Fi Klubben dit nieuwe geluid naar Nederland. Meer winkels volgen.

Samenvatting
Grand Opening Hi-Fi Klubben Utrecht, Mariastraat 32-34 te Utrecht
25 oktober 2012
Openingstijden winkel: 10.00 ­ 21.00 uur
Instore met Kyteman, Bombay Show Pig, DNA live, C-Mon: 17.00 ­ 21.00 uur

Kytopia Feest
25 oktober 2012
Aanvang: 21.30 uur
Win vrijkaarten via www.facebook.com/hifiklubben.nl
Deel: ' Kyteman en Hi-Fi Klubben slaan handen ineen voor nieuw project '
Lees ook