Laatste kans voor aanmelden MissRegio 2007


Inschrijving sluit 6 januari

ALMELO, 20070104 -- Modellen of modellen in sp, tussen de 16 en 26 jaar en kleiner dan 1 meter 74, hebben nog tot en met aanstaande zaterdag 6 januari de kans zich in te schrijven voor de MissRegioverkiezing 2007. Dat kan het beste per mail. De eerste selecties vinden al op 14 januari plaats. Op 4 februari volgt de halve finale. De finale wordt gehouden op 31 maart 2007 bij Dans- en Partycentrum Elkerbout te Almelo. De inmiddels landelijk bekende en zeer succesvolle modellenwedstrijd wordt dit jaar voor de vijfde maal gehouden.

Sinds de start van de inschrijvingen voor MissRegio 2007 loopt het veel voorspoediger dan voorgaande jaren met de aanmeldingen. De reden daarvoor, zo vermoedt Susan Stundebeek, n van de organisatoren van de verkiezing, is dat de Missen sinds de laatste finale steeds meer werk kregen. Zo breidt de bekendheid van het initiatief zich steeds verder uit.
"Vijf jaar geleden is het begonnen met een "kleine Missverkiezing", letterlijk en figuurlijk. Nu zijn we uitgegroeid tot een landelijk bekend fenomeen", meent ze. "En dat betekent volop werk voor 'onze' jonge dames. Terwijl iedereen een paar jaar geleden nog riep dat zij het door hun geringe lengte in de modellenwereld wel konden vergeten".

Naast de verkiezing zelf en alle evenementen en shows die erop volgen, begint Miss Regio dit jaar Miss Regio Models; een eigen modellenbureau. De ingeschreven Missen kunnen ondersteuning van dit bureau verwachten, maar ook aanbiedingen van andere enthousiast meewerkende bedrijven. Het aantal bedrijven dat Miss Regio inmiddels steunt, breidt zich nog altijd uit.

Overigens kunnen modellen die zich inschrijven niet alleen wedstrijden verwachten, maar ook begeleiding en ondersteuning.

Inschrijven kan via:
www.missregio.nl
Met vermelding van naam, adres, leeftijd en
motivatie tot deelname aan de verkiezing.
Voeg daarbij 2 recente foto's; (n pasfoto
en een foto waar je helemaal op staat)
Bel eventueel ter bevestiging van de inzending naar
06 41520508 Susan Stundebeek


Deel: ' Laatste kans voor aanmelden MissRegio 2007 '
Lees ook