Lancering IT’s Perfect: Fashion cloud beschikbaar in Nederland


LAREN, 20150917 -- IT’s Perfect B.V. lanceert in Nederland de nieuwste oplossing voor bedrijven in de mode industrie. Per heden is het product IT’s Perfect beschikbaar. IT’s Perfect is een volledige cloud ERP oplossing, en maakt het voor elk formaat bedrijf in de mode mogelijk om haar volledige bedrijfsproces te automatiseren, op de meest gebruiksvriendelijke wijze mogelijk. IT’s Perfect is speciaal ontwikkeld voor de mode industrie en daarbij is uitgegaan van het feit dat een modebedrijf zich richt op mode, en dat IT het werk eenvoudiger moet maken, gebruik makend van de nieuwste technieken.

Dit stelt de ondernemer in de mode industrie in staat om elk moment van de dag, online, per laptop, tablet, of smartphone, inzicht te houden in alle bedrijfskritieke processen. Daarnaast levert IT’s Perfect B.V. volledig met IT’s Perfect geïntegreerde B2B en B2C webshops, welke middels een simpele druk op de knop kunnen worden geactiveerd. Met IT’s Perfect wordt een leemte gevuld in het aanbod van Fashion ERP oplossingen in de Nederlandse markt.

Stefan Methorst, co-founder IT’s Perfect: “We onderkenden dat de mode industrie zoekende was naar een IT-oplossing die niet alleen marktgericht is opgezet, maar die zich tevens onderscheidt door het gebruik van de nieuwste online technieken, en waarmee de mode ondernemer snel aan de slag kan. Een eenvoudige opzet in een online omgeving, die met elk device benaderd kan worden. Met IT’s Perfect hebben we die oplossing neergezet.”

Over IT’s Perfect B.V.
De medewerkers van IT’s Perfect hebben jarenlang hun strepen verdient in de mode en in IT. Wij kennen uw proces, en wij kennen uw problematiek. En wij onderkenden de noodzaak voor een innovatieve markt specifieke oplossing, waarbij gebruik gemaakt wordt van de nieuwste online technieken, en waarbij licentie – en implementatiekosten beheersbaar zijn. Een nieuw Fashion IT product voor Nederland, iets perfects: IT’s Perfect. Adapt the Future.


Deel: ' Lancering IT’s Perfect Fashion cloud beschikbaar in Nederland '
Lees ook