Lancering juridisch platform voor zakelijke markt JuridischActueel


Lancering Juridisch Actueel – een volgende stap in het openbreken van de markt voor juridische uitgevers

DEN HAAG, 20150120 -- Woensdag 21 januari 2015 wordt JuridischActueel gelanceerd. Een nieuw platform voor de zakelijke markt, met juridische content voor juristen en beslissers in die markt. Het nieuwe platform is een begin van een hoger ‘disruptive plan’.

In eerste instantie biedt JuridischActueel gespecialiseerde advocaten en andere juristen bij uitstek de mogelijkheid om zich te positioneren met actualiteiten, annotaties, hoogwaardige content, maar ook met meer luchtige zaken als opinie en ontwikkelingen in de juridische markt. Informatief en helder in de basis, met verdieping waar nodig.

Een onafhankelijk en open platform waar het delen van juridische kennis voorop staat. In de huidige opzet is het platform vooral bedoeld om juristen en beslissers in de zakelijke markt dichter bij elkaar te brengen en een centrale plek te bieden voor het delen van content en ervaringen; online, maar ook off-line. Op korte termijn wil JuridischActueel nog verder gaan en een nieuwe dimensie geven aan de discussie rondom open access van (wetenschappelijke) publicaties met een model zonder uitgevers. Content is daarvoor de noodzakelijke basis.

JuridischActueel is een initiatief van Nico Schouten en Edward Lich, en wordt ontwikkeld door Infovester BV. Infovester biedt voor (juridische) professionals praktische oplossingen voor Informatiemanagement en informatiemarketing. Toepassingen die tijd besparen, geld opleveren en voorzien in de behoefte aan het efficiënt vergaren en delen van kennis.

Zo heeft Infovester ook LegalAlert ontwikkeld; Een geavanceerd filter om internetbronnen te filteren op relevante publicaties en waarin de gebruiker volledig centraal staat. Een toepassing die real-time en op maat een gebruiker informeert over nieuwe bijdragen die verschijnen in de bron(nen) van zijn voorkeur met een direct link naar de bijdrage zelf.


Deel: ' Lancering juridisch platform voor zakelijke markt JuridischActueel '
Lees ook