Lancering nieuwe watersport site: BOTEN.COM


De beste ideeën ontstaan op het water: BOTEN.COM, de beste en vriendelijkste zoekmachine voor boten . Gratis!

AMERSFOORT, 20120903 -- De vriendelijke, nieuwe en gratis zoekmachine voor boten, BOTEN.COM, is live. Deze botenzoekmachine is gebouwd door itsyourweb webdesign. De behoefte van botenverkopers en kopers om leuker, beter en goedkoper boten te presenteren wordt hiermee beantwoord. BOTEN.COM past bij hoe ‘wij’ tegenwoordig gebruik maken van internet en bij de zoekresultaten die we verwachten

Gratis 100% presentatie en allernieuwste zoektechnologie
Deze website is onder andere vernieuwend door de allernieuwste zoektechnologie en het rustige design. De makers van BOTEN.COM kiezen bewust voor een vriendelijk uitstraling. Geen schreeuwende reclames, wel 100% presentatie van de boten.  BOTEN.COM helpt mee op de kosten te letten Verkopers en makelaars maken er gratis gebruik van. 

[logo boten.com] BOTEN.COM werkt!  
Boten op BOTEN.COM staan direct bovenin de zoekresultaten. Al op de eerste dag van de lancering ontvingen verkopers informatieaanvragen en kwamen nieuwe boten binnen. En sindsdien groeit de site dagelijks. Vandaag niet de droomboot gevonden? Misschien dat die er morgen wel bij zit.

Simpel zelf beheren
De informatieaanvragen worden direct doorgestuurd naar de verkoper of makelaar. Makelaars hebben een eigen profielpagina waarop ook de andere boten te bekijken zijn. Voor verkopers is het handmatig beheren simpel en snel. In een paar stappen is de boot gepubliceerd en net zo gemakkelijk kunnen teksten gewijzigd worden en/of foto’s toegevoegd. 

De beste ideeën ontstaan op het water
BOTEN.COM is ontstaan na een dag op het water, als botenliefhebbers pratend met elkaar en klagend over onoverzichtelijke botensites en de onpersoonlijke wijze waarop boten tegenwoordig verkocht worden. Een boot is iets bijzonders en dat wil je ook zien. De technische kennis van itsyourweb werd gecombineerd met de botenkennis van echte botenliefhebbers.

De makers van BOTEN.COM

itsyourweb webdesign 

www.itsyourweb.nl

itsyourweb ontwikkelt moderne websites die volledig voldoen aan de huidige internet eisen. Een door itsyourweb gebouwde site is gebaseerd op de nieuwste HTML en CSS standaarden, is zoekmachine vriendelijk en ‘snel ladend’.


Deel: ' Lancering nieuwe watersport site BOTEN.COM '
Lees ook