LANCERING TOWELTV.COM – HOE GEKKER, GRAPPIGER EN GEILER, HOE BETER


AMSTERDAM, 20110801 -- TowelTV.com is hèt nieuwe online tv station van Nederland. Hoe gekker, grappiger en soms zelfs geiler, hoe beter! Alle afleveringen zijn lekker kort en bondig (rond de 6 min) en uitsluitend (on-demand) online te bekijken.

De korte formats zijn als het ware snacks voor de kijker, gewoon lekkere tussendoortjes of je nou thuis bent of onderweg. Amusement en reality zijn de primaire genres, dus geen actualiteitenrubrieken of fictieseries. “TowelTV focust zich grofweg op een doelgroep tussen 15 en de 25 jaar. Alle shows worden in series geproduceerd en zijn altijd en overal te bekijken via www.toweltv.com of via de mobiele apps” vertelt oprichter Geert Doek (24). 

De formats van TowelTV zijn zeer uiteenlopend; van wekelijkse items vanuit discotheken, stomen in de keuken met een naakte kok, een reality serie over de kleinste dame van Nederland tot emotionele spijt verhalen aan de deur. Geert Doek: “We houden er van om net een stapje verder te gaan. Zolang er een gewaagde of lekkere stoute twist aan zit is het goed!”.

Het volledig zelfstandige TowelTV.com, gevestigd in Amsterdam, bestaat uit een klein en ambitieus team van jonge contentmakers. Alle afleveringen worden uitsluitend in-house geproduceerd.  De strategie van TowelTV richt zich op korte amusement gerelateerde content. Video’s moeten geschikt zijn om op elk moment te kijken, dus korte afleveringen die je even snel wegkijkt achter je computer, maar ook als je op de bus staat te wachten op je mobiel. TowelTV onderscheidt zich dus voornamelijk van ‘traditionele’ TV-stations door veel kortere en compactere programma’s en een primaire online focus. Online onderscheidt TowelTV zich van andere (user-generated) content aanbieders door alle programma’s in serie te produceren (minimaal 8 afleveringen, 1 aflevering per week per show), gegarandeerd dagelijks nieuwe afleveringen en een zeer hoge kwaliteit.

TowelTV.com is vanaf 1 augustus 2011 online! Kijk ook op https://www.toweltv.com/invite. GET YOUR TOWEL WHIPPED!


Deel: ' Lancering TowelTV.com – Hoe gekker, grappiger en geiler, hoe beter '
Lees ook