Vlaamse overheid

VLAREG: Bert Anciaux lanceert Vlaams centrum voor cultuurcommunicatie

Brussel (ots) - Persmededeling van het kabinet van minister Bert Anciaux, Vlaams minister van Cultuur, Jeugd, Brusselse Aangelegenheden en ontwikkelingssamenwerking

Persconferentie: Bert Anciaux lanceert Vlaams centrum voor cultuurcommunicatie

Woensdag 26 September, 11.00uur, Martelaarsplein 7, Brussel

Vlaams minister van Cultuur Bert Anciaux nodigt u vriendelijk uit op een persconferentie over de oprichting van een Vlaams centrum voor cultuurcommunicatie.

Vlaanderen heeft een groot en rijk geschakeerd cultureel aanbod, maar is dat aanbod voldoende bekend, maken de Vlamingen er gebruik van, appelleert het aan buitenlandse bezoekers? Het zijn vragen die Vlaams minister van Cultuur Bert Anciaux na aan het hart liggen.

Cultuurparticipatie is belangrijk. Dat blijkt ook uit beleidsinitiatieven zoals de regeling voor sociaal-artistieke projecten, het nieuwe decreet lokaal cultuurbeleid, de aandacht voor leesbevordering, de stimuli voor initiatieven van jongeren en voor muziekorganisaties, de erfgoedconvenanten, enz.

Het doel van het Vlaams centrum voor cultuurcommunicatie is de verbreding en verdieping van de participatie aan kunst en cultuur.

De persconferentie heeft woensdag 26 september om 11.00 uur plaats op het kabinet van minister Anciaux, Martelaarsplein 7 te 1000 Brussel.

ots original text: Kabinet van Vlaams minister van Cultuur, Jeugd, Brusselse Aangelegenheden en Ontwikkelingssamenwerking Beschikbaar op internet: https://www.newsaktuell.be

Voor meer inlichtingen, contacteer:
Koen T'Sijen
woordvoerder van minister Anciaux
tel. (02) 553 28 11
e-mail: koen.tsijen@vlaanderen.be

Zoekwoorden:

Deel: ' Lancering Vlaams centrum voor cultuurcommunicatie '
Lees ook