Ingezonden persbericht

Lancering website Xauto.nl

Vind de historie terug van uw auto of kijk wat er met uw auto is gebeurd

RIJSWIJK, 20030309 -- Altijd al willen weten wie de vorige eigenaar van uw huidige auto was, of wat er met uw vorige auto is gebeurd? Misschien leest u het binnenkort via Xauto.nl

Bezoekers kunnen zich op de site xauto.nl registreren waarna ze hun auto's kunnen toevoegen die ze in bezit hebben gehad of nog steeds bezitten. Mocht een andere gebruiker ook eenzelfde kenteken invoeren dan ontstaat er een match, beide gebruikers krijgen via het systeem een notitie via hun email adres. Vervolgens log je weer in op de site en kan je de informatie bekijken van de andere gebruiker. Mocht je dan contact willen opnemen dan kan je gebruik maken van de interne mailapplicatie waardoor je email adres niet openbaar wordt. Gaandeweg kan je dan wellicht de historie van je kenteken achterhalen, of wellicht bekijken waar je auto momenteel is.

Ik ben hem zelf gestart omdat ik me soms weleens afvraag of die oude Alfa nog leeft en bij mijn huidige Giulia zou ik de complete historie weleens willen weten. Ik denk dat Xauto misschien een leuke optie is die een antwoord zou kunnen geven als de site genoeg aandacht krijgt en ik hoop dat jullie (gebruikers) ook het nut ervan inzien.

De site wordt nog steeds uitgebouwd en sinds vandaag kan je ook online je onderhoud bijhouden op de site (staat standaard niet aan, maar wordt geactiveerd op verzoek).

Zoekwoorden:

Deel: ' Lancering website Xauto.nl '
Lees ook