Landelijk nummer Dierenambulances en Dierenhulp zoekt sponsors


0900-0245

ROTTERDAM, 20111004 -- Sinds 4 Oktober 2004 bestaat het landelijke alarmnummer dierenambulances en dierenhulpdiensten 0900-0245 om ieder dier in nood 24u per dag 7 dagen per week te kunnen helpen. Zeven jaar later is het Landelijk nummer voor dieren in nood niet meer weg te denken uit het hulpverlenings circuit. Het aantal hulpverleningsaanvragen via het landelijke alarmnummer dierenambulances & dierenhulpdiensten 0900-0245 loopt elke maand op.

De inzet van een dierenambulance is tegenwoordig de dag niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Door het landelijke nummer 0900-0245 voor dieren in nood te bellen ontlast men het landelijke alarmnummer 112 of 0900-8844 van de politie/ambulance/brandweer.

Het 0900 nummer kost de beller €0,35 cent per minuut, maar dan wordt dan direct doorverbonden met de plaatselijke dierenambulance of door één van de professionele centralisten te woord gestaan, waarbij direct advies wordt geboden of eventueel doorverbonden met de juiste dierenambulance organisatie in Nederland. In ieder geval gaat er geen melding meer verloren.

Uiteindelijk is het doel om in de nabije toekomst deze diensten verder uit te breiden om alle instanties onze diensten aan te kunnen bieden, zodat 24u per dag altijd iemand te woord gestaan wordt.

Het Landelijk nummer Dierenambulances en Dierenhulp Diensten draait zonder overheidssubsidie! en moet dus zelf alles bekostigen. Dit kost veel geld. Daarom wordt gezocht naar mensen die willen ondersteunen

U kunt het landelijke nummer dierenambulances ondersteunen door u aan te melden als eurosponsor, vanaf één euro per maand ondersteunt u dit goede doel. Wilt u bedrijfsmatig ondersteuning bieden, dan is dit ook mogelijk.

U kunt uw bijdrage overmaken naar giro 4775857 t.n.v Europese Federatie Dierenambulance onder vermelding van Eurosponsor.

U kunt ook bellen met het secretariaat telefoonnummer 06-43544402, of e mailen naar

          ikwordeurosponsor @  eurosponsor . nl . Kijk ook eens op : https://www.landelijkalarmnummer.nl


Deel: ' Landelijk nummer Dierenambulances en Dierenhulp zoekt sponsors '
Lees ook