Landis NV


UTRECHT, 3 oktober 2001

LANDIS ONDERHOUDT COMMUNICATIE VOOR 2 MILJOEN GEBRUIKERS

Landis Group N.V. heeft een vierjarig onderhoudscontract afgesloten voor de software op de openbare telefoniesystemen van Lucent Technologies die in gebruik zijn bij KPN Nederland. Het contract dat is afgesloten tussen Lucent Technologies en KPN, heeft een waarde van 30,4 miljoen NLG.

Via de systemen van Lucent Technologies, de zogenaamde PRX/A centrales, biedt KPN meer dan twee miljoen abonnees toegang tot het netwerk voor spraak- en dataverbindingen.

Landis en Lucent werken nauw samen: Lucent is hoofdcontractant, Landis biedt met haar telecommunicatiespecialisten alle software-onderhoud aan, die nodig is om de systemen 24 uur per dag operationeel te laten zijn.

Profiel Landis Group N.V.
Landis Group is een full service organisatie actief op de Europese markt voor Informatie en Communicatie Technologie (ICT). Landis biedt een assortiment van gespecialiseerde oplossingen, diensten en opleidingen op het gebied van netwerkinfrastructuren voor spraak-, data- en beeldtoepassingen, op internet gebaseerde applicatieplatformen en de noodzakelijke beveiliging hiervoor. Landis heeft circa 3.000 medewerkers in dienst en is sinds 1998 aan Euronext Amsterdam genoteerd.
Landis Group N.V. heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Oostenrijk en Spanje. Landis werkt samen met toonaangevende leveranciers als Avaya, 3Com, Cisco Systems, Ericsson, Hewlett Packard, Lucent Technologies, Microsoft, Nokia, Nortel Networks, Novell, Oracle, Siemens, SUN Microsystems.
Meer informatie over Landis ICT Group N.V. is te vinden op www.landis.com.

Deel: ' Landis sluit contract voor software op Lucent-systemen KPN '
Lees ook