Lapack BV winnaar 2015 in Houten verpakkingen


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20160119 -- Lapack BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Houtenverpakkingenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een vooraanstaande onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘Lapack BV geldt als een van de leidende bedrijven op het gebied van houten verpakkingen en weet haar uitgebreide vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Reeds meer dan 50 jaar toonaangevend in de productie van houten verpakkingen. Of het nu om pallets, kisten of kratten gaat, Lapack BV beheerst the art of packaging als geen ander en levert een breed assortiment aan logistieke oplossingen in hout op maat. Klanten kunnen er terecht voor zowel scherp geprijsde standaardpallets als voor andere verpakkingsmaterialen, geheel afgestemd op de specifieke wensen. Lapack BV is gevestigd in Musselkanaal en telt circa 90 medewerkers. De onderneming is in heel Nederland actief en heeft ook vestigingen in België en Duitsland.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Lapack BV een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Lapack BV is continu bezig haar producten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van haar klanten.’

Geautomatiseerde productie

De jury prijst met name de geautomatiseerde productie van pallets, waardoor Lapack zeer snel kan leveren, en haar vermogen om zelfs de grootste en lastigste artikelen via maatwerk veilig en solide te verpakken, zelfs hele grote machines van meters hoog en breed. ‘Ook bijzonder is dat zij in staat is om mobiel te opereren en artikelen op locatie kan inpakken’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Lapack loopt altijd voor op de ontwikkelingen, creëert zo een eigen vraag in de markt en is absoluut toonaangevend. Zij beschikt over uiterst moderne productiefaciliteiten en een zeer modern management.’

Lapack heeft nooit iemand gekopieerd maar is anderen wel vaak tot voorbeeld. Innovatie zit het bedrijf dan ook in het DNA. Voorbeelden van vernieuwing hiervan zijn de ergonomische oplossingen in het productieproces waarbij robots worden ingezet om zware belastende handelingen uit het proces te halen. Lapack zoekt samen met haar klanten naar oplossingen om door middel van haar verpakkingen transport zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Daarnaast heeft zij de A-Box geïntroduceerd, een revolutionaire constructie waardoor een kist 200 keer sterker wordt.

De Nominatiecommissie is van mening dat Lapack BV op basis van al die gronden uitgeroepen kan worden tot winnaar in de Houtenverpakkingenbranche en tevens in aanmerking dient te komen voor de Nationale Business Succes Award 2015.

Meer informatie: https://www.lapack.nl/lapack/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Lapack BV winnaar 2015 in Houten verpakkingen '
Lees ook