Ingezonden persbericht

20/07/01
Het nieuws dat de ronde doet is door PIAS bevestigd: Laurent Garnier heeft voor onbepaalde tijd al zijn DJ sets afgezegd om zijn kostbare gehoor te beschermen. De problemen komen voort uit een ooronsteking die ontstaan is door een griepje. Volgens medici is het voor Laurent nog heel goed mogelijk live optredens te doen. Garnier besloot nog maar zeer beperkt het podium te betreden maar de afsluiter van de Rotterdam 2001- zomer is een feestje wat hij niet wil missen. Hierdoor treedt hij in de voetsporen van Underworld, Faithless en Leftfield die reeds schitterden op voorgaande edities van D.NITE.

Laurent Garnier verwierf in het verleden veel bekendheid met zijn krachtige muziek die eigenlijk alleen maar te omschrijven valt als de 'Garnier sound'. Tracks als Crispy Bacon en The Man with the Red Face vertegenwoordigen dit geluid. Hij is een van de frontmannen van het prestigieuze label Fcom waarop Llorca, de hotste 'newcomer' van dit moment, onlangs een album uitbracht. Ook Llorca verzorgt een live optreden tijdens de komende editie van D.NITE. Daar waar Garnier een belangrijke smaakmaker is in de Arena, is Llorca de live performer die qua muziek, plaats en tijd de positie van St. Germain tijdens de vorige editie van D.NITE, inneemt.

In de Arena treffen we tevens de Haagse held DJ Remy die wegens succes geprolongeerd is en Nighttown's nieuwste talent Benny Rodriquez . Deze shooting star staat momenteel op alle feestjes en in alle magazines. Hij zorgt voor een nieuw geluid en een frisse wind door de line up. De rest van deze line up wordt binnenkort bekend gemaakt.

Deel: ' Laurent Garnier komt wel op dance-festijn D.NITE '
Lees ook