Ingezonden persbericht


LAWSON INTRODUCEERT NIEUWE MULTINATIONALE APPLICATIE VOOR DE REGISTRATIE VAN TIJD & ONKOSTEN

Oplossing biedt snelle integratie met financiële en HR-systemen van Lawson en andere leveranciers

Amsterdam, 27 februari 2003 - Lawson Software (Nasdaq: LWSN) heeft vandaag de release van Lawson® Time and Expense bekendgemaakt. Deze applicatie is een op het web gebaseerd systeem waarmee organisaties sneller en efficiënter de werktijden en onkosten van werknemers kunnen vastleggen. Deze nieuwe applicatie biedt een functionaliteit die toonaangevend is binnen de service industrie en op eenvoudige wijze kan worden aangepast aan de specifieke regels, structuren en interfaces van iedere klant.

De applicatie kan eenvoudig worden geïntegreerd met de voornaamste applicaties van Lawson, zoals Human Resources, Payroll, Accounts Payable, Project and Activity Accounting en Services Automation. Door de speciale integratielaag van de oplossing is ook integratie met systemen van andere leveranciers mogelijk.

"Lawson doet er alles aan om organisaties in de servicesector zo goed mogelijk van dienst te zijn, en we hebben nu een geavanceerde oplossing ontwikkeld voor het beheer van het belangrijkste bedrijfsmiddel van die organisaties, namelijk de tijd van hun medewerkers," aldus Dean Hager, executive vice president van Global Marketing bij Lawson Software. "Effectief omgaan met tijd en onkosten betekent dat klanten hun inkomstenstromen kunnen versnellen en dat is een belangrijke overweging bij de uitdagingen die het huidige bedrijfsklimaat met zich mee brengt."

Bij een nieuw systeem zijn de voordelen voor de klant vaak redelijk tastbaar. "Gebruikers melden aanzienlijke besparingen en een snelle ROI bij de implementatie van een onkosten beheersysteem; daardoor kunnen ze de oorspronkelijke doelstellingen voor het project realiseren," aldus analiste Monica Barron in een artikel dat is gepubliceerd in The AMR Research Report, april 2002.

Lawson Time and Expense is beschikbaar in het Engels en Frans en bevat een aantal multinationale voorzieningen, zoals het definiëren en gebruiken van internationale belastingheffingsregels, waaronder BTW en GST. De applicatie biedt ondersteuning aan internationale kalenders en arbeidseisen door het definiëren van tijd- en onkostenregelingen en procedures voor meerdere landen mogelijk te maken. Daarnaast kunnen in de applicatie onkosten in meerdere valuta worden ingevoerd.

Lawson Time and Expense is een volledig door de klant te configureren web-applicatie die ondersteuning biedt voor integratie van 'corporate' credit cards en een door de klant te definiëren goedkeuringsproces. Bij levering is de applicatie volledig geïntegreerd met Lawson Smart Notification, zodat de informatie over de werktijden en onkosten van medewerkers snel kan worden ingevoerd.

Over Lawson Software
Lawson Software levert software- oplossingen voor de zakelijke markt die dienstverlenende organisaties in de gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening, publieke sector, financiële dienstverlening, retail en andere strategische markten helpen bij het ontwikkelen van een voorsprong op haar concurrentie. Lawson's biedt oplossingen op het gebied van enterprise performace management, distributie, financieel management, human resources, inkoop, verkoop en services automation. Het hoofdkantoor van Lawson bevindt zich in St. Paul, Minneapolis, USA. Lawson heeft kantoren en vertegenwoordigers in Noord en Zuid Amerika, Europa, Azië, Afrika en Australië. Aanvullende informatie over Lawson Software is beschikbaar op: www.lawson.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Terry Blake, Corporate Communications Director
+ 1 651-767-4766, terry.blake@lawson.com
Donate Broenland, Weber Shandwick
+31 (0)70 3121070, dbroenland@webershandwick.com

###

Deel: ' Lawson introduceert nieuwe multinationale applicatie voor de registr.. '
Lees ook