LCI Technology Group NV

Persbericht

LCI neemt Tracor Europe over in Belgi

's-Hertogenbosch, Nederland / Zaventem, Belgi - 8 augustus 2001 LCI Prodata Systems heeft Tracor Europe nv Belgi overgenomen. Met de overname neemt LCI Prodata Systems een kleine, gespecialiseerde onderneming over, die goed aansluit bij de activiteiten van het bedrijf op gebied van service en totale netwerk oplossingen. De activiteiten en klantenbestanden van Tracor Europe zullen als nieuwe divisie gentegreerd worden in LCI Prodata Systems.

Het huidige management van Tracor Europe Belgi zal aanblijven en aan een verdere uitbouw van de organisatie in de komende jaren meewerken. De overgenomen onderneming, die uit 12 technische specialisten bestaat, heeft voor het lopende boekjaar een gebudgetteerde omzet van 5.000.000.

"Met deze overname verkrijgen we een "perfect fit" doordat de kennis en de klantenbestanden volledig aansluiten bij onze huidige activiteiten". Aldus Arnold Meirlaen, Directeur van LCI Prodata Systems. "Tegen maart 2002 zullen alle medewerkers in ons gebouw werkzaam zijn, waarbij ook de volledige integratie afgerond dient te zijn en de synergie voordelen dan maximaal benut kunnen worden".

LCI Prodata Systems is opgericht in 1971 en heeft 78 medewerkers in dienst. Het bedrijf is gevestigd in Zaventem en is een onderneming van LCI Technology Group. LCI Prodata Systems wordt gezien als n van de hoofdrolspelers in Belgi op het gebied van implementatie van doordachte netwerken (LAN-WAN), workstations en hoogbeveiligde toepassingen, maatoplossingen en ontwikkelingen en tevens projectmanagement. Als modern IT bedrijf gaat LCI Prodata Systems regelmatig allianties aan met derden teneinde een synergie van kennis en producten te bereiken voor specifieke projecten.

LCI Technology Group (LCI) is een groep van 22 bedrijven actief in de Informatie Technologie en de Internet Communicatie Technologie.
Bij de bedrijven van LCI werken wereldwijd circa 1000 personen. De medewerkers van LCI zijn hoog gespecialiseerde ICT consultants, ontwikkelaars, uitvoerders en projectmanagers. Zij stellen hun kennis in dienst van meer dan 400 grote bedrijven en overheden.

LCI bedrijven zijn actief op de volgende gebieden: Training en on-line education; security; wireless office information (B2B); Execution Chain Management; software & consulting; secure printing; authentication; E2E security; encryption; integration and services; media on-line content; content development; helpdesk; customer support; network monitoring; outsourcing; application software; application service providers; security consulting; mobile application development. LCI Technology Group is genoteerd op de effectenbeurs van Amsterdam, Euronext Amsterdam (tickersymbool: LCI).

Deel: ' LCI neemt Tracor Europe over in Belgi '
Lees ook