Le Creuset nu ook op de barbecue


Breda, 20140512 -- De culitrend voor de zomer van 2014 wordt buiten koken. In dat kader heeft le Creuset haar assortiment grills uitgebreid met een opvallende grill voor de barbecue. De grill past, dankzij haar vorm, prima op de barbecue of buitenkeuken en zorgt voor een heerlijke magere maaltijd. Ideaal voor het grillen van kleinere stukjes vlees en groenten. Bovendien kan de grillplaat op tafel gezet zonder dat vlees of groente afkoelt

Grillen

Grillen is gezond, mager en heel smakelijk. Doordat het gietijzer tot hele hoge temperaturen verhit kan worden, wordt het vlees onmiddellijk dichtgeschroeid en blijven de sappen bewaard. Het vlees kan niet in aanraking met vlammen komen die vaak ontstaan doordat het vet op de kolen drupt. De ribbels van de XL grillplaat voeren eventueel vet af en maken een mooi gestreept korstje. Groenten zoals courgettes, aubergines, paprika maar ook uien kunnen eenvoudig mee gegrild worden. Zo wordt de barbecue extra gezond en lekker. 

Gietijzer 

Het gietijzer van Le Creuset heeft al 85 jaar de naam van hoogwaardige kwaliteit met eindeloze levensduur. De pannen en grills zijn 100% recycleerbaar en krijgen een levenslange fabrieksgarantie. Le Creuset heeft maar liefst 15 verschillende gietijzeren grills en grillpannen in haar assortiment. Kijk voor het gehele assortiment op www.lecreuset.nl (https://bit.ly/MxlVM8)

Winkelverkoopprijs XL grillplaat (32 cm): 99 euro. Verkrijgbaar in rood en zwart

Le Creuset  producten zijn te koop bij de betere warenhuizen, kook- en huishoudwinkels. Voor meer informatie en verkooppunten: www.lecreuset.nl.

Beeldmateriaal downloaden van https://bit.ly/1hrvMAJ


Deel: ' Le Creuset nu ook op de barbecue '
Lees ook