Landelijke Huisartsen Vereniging

Ledenbrief heet voortaan Praktijkbericht

Voorwoord door LHV-voorzitter Bas Vos in de eerste uitgave van Praktijkbericht.

Het is na ruim 20 jaargangen wel even slikken voor iedereen die niet zo van veranderingen houdt, maar de Ledenbrief gaat vanaf deze maand door het leven als 'Praktijkbericht'. Op het eerste gezicht is het vooral het jasje dat anders is. Maar aan de metamorfose ligt wel degelijk een goede reden ten grondslag. De LHV is de afzender van een aantal nieuwsbrieven, waaronder de maandelijkse Ledenbrief en de ad hoc verschijnende Extra Ledenbrief. Daarnaast zijn er verschillende LHV-projecten die zich van nieuwsbrieven bedienen.

Meer en meer is het informatiebeleid van de LHV vooral op doelgroepen gericht: nieuws op maat dus. In de rechter bovenhoek staat voor wie Praktijkbericht is bestemd. Zo verschijnen onder dezelfde titel een algemeen Praktijkbericht voor alle leden en specifieke edities voor bijvoorbeeld apotheekhoudende huisartsen, huisartsen werkzaam in asielzoekerscentra en medewerkers met co^rdinerende en bestuurlijke taken in dienstenstructuren, om er maar een paar te noemen. Overzichtelijk en alleen met nieuws dat door die specifieke doelgroep is gewenst. Om u nÛg beter van dienst te zijn.

Daarnaast zullen de Praktijkberichten ook - of op termijn allÈÈn maar
- als email-nieuwsbrief worden verzonden en op de LHV-site terug te vinden zijn. Abonneer uzelf dus op deze elektronische nieuwsbrieven, want dan beschikt u sneller over actuele informatie en per slot van rekening is het ook nog eens goedkoper.

De Ledenbrief is niet meerÖ Maar Praktijkbericht biedt u vanaf heden nieuws op maat!

Bas Vos,
voorzitter LHV

Zoekwoorden:

Deel: ' Ledenbrief heet voortaan Praktijkbericht '
Lees ook