| De Duurzaamsite / Nieuws 1999 |

Zonnestroomvereniging Rijnland "Zon & Licht" houdt haar eerste Algmene Ledenvergadering


20 september Oude Herengracht 1 te Leiden, aanvang 19.30 uur Ter stimulering van het gebruik van alternatieve energiebronnen is in navolging van andere plaatsen in Nederland nu ook in Leiden een vereniging voor zonnestroom opgericht. De vereniging zal de activiteiten niet beperken tot de stad, maar rekent het gehele Rijnland tot haar werkterrein.
De vereniging onder de naam 'Zon en Licht' organiseert een informatieve algemene ledenvergadering op maandagavond 20 september in het gebouw van wijkbeheer Stadsdeel Midden aan de Oude Herengracht 1 in Leiden. Iedereen is van harte welkom vanaf half 8.
Het oprichtingsbestuur (dat bestaat uit: Dik Wansink, Ineke de Vries, George Bos, Jacques de Coo en Margje Vlasveld) heeft een informatief programma samengesteld voor deze avond:


* Frank Wiezen, expert op het gebied van zonnestroom van de Organisatie voor Duurzame Energie (ODE) zal de aanwezigen informeren over de mogelijkheden en de laatste ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie. Naast informatiemateriaal zullen er produkten te zien zijn die werken op zonnecellen.
* Dik Wansink zal als voorzitter uit de doeken doen wat de oprichters van plan zijn met de vereniging. De oprichters hebben een lijst van 12 actiepunten opgesteld die voorgelegd wordt aan de aanwezigen. Belangstellenden kunnen zich ter plaatse inschrijven.
* Daarna is er ruimte voor de aanwezigen om vragen te stellen, eventueel nog meer actiepunten in brengen en ervaringen uit te wisselen.

* Willy Hoekman van het Sunpower project van het EWR is aanwezig om aan de hand van demonstratiemateriaal vragen over dit project te beantwoorden..

Voor nadere inlichtingen:

Ineke de Vries: tel: 071-5218092 (na 16.00 uur) Margje Vlasveld 071-5226703 of margje@daxis.nl

_____

Deel: ' Ledenvergadering Zonnestroomvereniging "Zon & Licht" '
Lees ook