Ingezonden persbericht


Wat: Leermeester & leerling: Perquisite
Wanneer: maandag 20 februari 2012, aanvang 20.30 uur, café open 19.00 uur Waar: Rode Hoed, Keizersgracht 102, Amsterdam

- persbericht -

Amsterdam, dinsdag 14 februari 2012
Leermeester & leerling: Perquisite
Met leermeesters: A Tribe Called Quest, Maurice Ravel en The Beatles Leermeester & leerling gaat over de overdracht van kennis en kunde van generatie op generatie. Het thema voor dit voorjaar is muziek. Deze keer iets anders dan de voorgaande interviews. Een jonge uitvoerder spreekt aan de hand van beeld en geluid van favoriete leermeesters, over de grootste lessen en voorbeelden, de belangrijkste verschillen in aanpak, de vernieuwingen in het vak en meer. Te gast is Pieter Perquin, beter bekend als Perquisite. Zijn leermeesters: A Tribe Called Quest, Maurice Ravel en The Beatles.

Gespreksleider: Daniël van der Meer (interviewer voor de Groene Amsterdammer)

Datum: maandag 20 februari 2012, Vrijburgzaal. Aanvang: 20.30 uur, café open 19.00 uur. Toegang: gratis; aanmelden via receptie@rodehoed.nl. Organisatie: Rode Hoed. Informatie: www.rodehoed.nl en (020) 638 56 06.

De Rode Hoed is een centrum voor discussie, reflectie en verdieping. Maatschappelijke vraagstukken op het snijvlak van cultuur, economie en politiek worden aan de orde gesteld in onze debatten, lezingen en symposia. De Rode hoed is gevestigd aan Keizersgracht 102 te Amsterdam. Voor meer informatie kijk op www.rodehoed.nl.
- einde persbericht -

Deel: ' Leermeester & leerling Perquisite in Amsterdam '
Lees ook