Leger des Heils

Leger des Heils opent kledingwinkel


- Maart 26, 2003 - 9:42 AM

Op vrijdag 28 maart a.s. vindt de officiële heropening plaats van het Leger des Heilsgebouw aan de Marconiweg 8 in Dordrecht. Na een renovatie aan het pand is het Leger niet alleen de trotse eigenaar van een goederenopslag, maar heeft het ook een eigen winkel: kleding en meubels krijgen bij het Leger des Heils een tweede kans. Belangstellenden zijn van harte welkom bij de heropening. Aanvang is om 13.00 uur.

De algeheel leider van het Leger des Heils in Nederland en Tsjechië, commissioner W. van der Harst, zal het officiële gedeelte voor zijn rekening nemen. Onder het genot van een hapje en drankje zal de directeur van Herbestemming van Goederen Nederland uitleg geven en een videopresentatie tonen over wat het Leger des Heils allemaal doet met gebruikte goederen en waarom. Tevens kunnen belangstellenden een rondleiding door het nieuwe gebouw krijgen.

Uiteraard is de winkel ook op andere dagen te bezoeken. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom. Er is van alles te krijgen op tweedehands gebied: o.a. boeken, snuisterijen, meubels, schoenen, kleding. Een betaalbare prijs en een goede kwaliteit staan hoog in het vaandel. De netto-opbrengst van de verkoop van de artikelen gaat naar diverse hulpverleningsprojecten. De winkeldeuren zijn geopend op maandag van 13.00 tot 15.30 uur en op dinsdag & donderdag van 9.00 tot 12.00 uur en 13.00 tot 15.30 uur.

Wie meer informatie wenst over de herbestemming van allerlei goederen, kan in de winkel of tijdens de heropening vragen naar de folder Herbestemming van Goederen; een tweede leven voor uw kleding, of bellen met 0900 990 00 99 ( 0,01 p/m).

Zoekwoorden:

Deel: ' Leger des Heils opent kledingwinkel in Dordrecht '
Lees ook