Gemeente Leiden

Fonds Wijkinitiatieven

Gemeente honoreert groot aantal plannen van bewoners voor mooier Leiden

Maar liefst 26 plannen die in het kader van het fonds Wijkinitiatieven zijn ingediend door bewoners(organisaties), ondernemers en scholen, worden door de gemeente gehonoreerd. Wethouder Rogier van der Sande zal deze plannen op maandag 15 juli om 11.00 uur in het Koetshuis De Burcht op feestelijke wijze bekendmaken. Het beste schoonmaakplan wordt bovendien genomineerd voor de Leiden ruimt op!-prijs.

Fonds Wijkinitiatieven

Het fonds Wijkinitiatieven is opgericht voor bewoners(organisaties), ondernemers en scholen die actief willen meedenken en meewerken aan een mooier Leiden.

Tot en met 31 december 2004 is jaarlijks is een ruim budget beschikbaar voor acties om de buurt groener te maken, om speeltoestellen en speelplekken op te knappen en voor schoonmaakacties.

De plannen konden tussen 24 mei en 21 juni bij de gemeente ingediend worden. Alle plannen die voldoen aan de gestelde criteria, zijn gehonoreerd.

Tweede ronde

Bewoners, ondernemers en scholen kunnen in het najaar opnieuw een plan indienen in het kader van het fonds Wijkinitiatieven. Na deze 'tweede ronde' in het najaar, wordt ook de winnaar van de Leiden ruimt op!-prijs 2002 bekendgemaakt.

Zoekwoorden:

Deel: ' Leiden honoreert plannen van bewoners voor mooier Leiden '
Lees ook