leidinggevende van tab boards international brengt bezoek aan nederland


- michele fishman arriveert voor ontmoeting met franchise prospects in nederland

denver, 13 maart 2013 /prnewswire/ -- michele fishman, vice president van international development bij tab boards international, inc., zal van 1 t/m 17 april in nederland zijn. het doel van haar bezoek is om ontmoetingen te hebben met toekomstige tab master franchise-eigenaren in nederland en ze zal bijeenkomsten organiseren in amsterdam.

"Ik ben al meerdere malen in Nederland geweest en heb een geweldige waardering voor dit land gekregen. Daarom is het een droom van mij om TAB hier te introduceren. Het TAB-systeem heeft een grote impact gehad in tal van landen, en ik weet zeker dat het ook een versterkende invloed op de Nederlandse economie zal hebben. Nederlandse kleine en middelgrote bedrijven zullen veel baat hebben bij de strategische programma's, de controleerbaarheid en het advies van vakgenoten dat het TAB-systeem biedt. Ik kijk uit naar het vinden van de juiste partij of partijen die een bedrijf willen opbouwen dat gebruik maakt van TAB's waardevolle, eigen tools en methoden om ondernemers in Nederland te helpen."

TAB is momenteel actief in zeven landen en brengt groepen van niet-concurrerende ondernemers bijeen die elkaar maandelijks ontmoeten om elkaar te helpen bij het nemen van betere belangrijke beslissingen. Elke bijeenkomst, onder leiding van een TAB-gecertificeerde facilitator, wordt gehouden in een vertrouwelijke 'denktank'-sfeer. Sinds de oprichting in 1990 hebben meer dan 6.000 bedrijven geprofiteerd van de diensten van TAB.

Om een interview te plannen met Michele Fishman tijdens haar bezoek aan Nederland, kunt u direct contact opnemen met mw. Fishman op +1-303-839-1200 toest. 115 of mfishman@TABboards.com

TAB Boards International, Inc.
TAB Boards International, Inc. is een exclusieve, op lidmaatschap gebaseerde organisatie die ondernemers helpt winstgevendheid, productiviteit en persoonlijke ontplooiing te bereiken door het bieden van adviesraden bestaande uit vakgenoten en privé business coaching. Door middel van een platform van kennis en begeleiding levert TAB praktisch advies om ondernemers te helpen geconcentreerd te blijven op wat echt belangrijk is. TAB's hoofdkantoor is gevestigd in de buurt van Denver, Colorado. De organisatie helpt ondernemers sinds 1990 succes te hebben. Voor meer informatie kunt u terecht op www.TheAlternativeBoard.com.

Deel: ' Leidinggevende TAB Boards International brengt bezoek aan Nederland '
Lees ook