Tivoli Utrecht

030 - 231 14 91 of check www.tivoli.nl

TIVOLI NIEUWS


***

1. Lekker Single Literair


Vandaag bekend geworden:
op zondag 19 mei - eerste Pinksterdag - Lekker Single Literair: een zondagmiddagevenement voor de lezende single, georganiseerd in samenwerking met de Volkskrant.

Wat kun je verwachten?
De eerste Lekker Single themazondag staat geheel in het teken van singles en boeken. Tussen 16:00 uur en 19:00 uur lezen bekende schrijvers waaronder INGMAR HEYTZE, ADRIAAN JAEGGI en MARJAN VAN LIER voor uit eigen werk. HANCO KOLK, tekenaar van de strip S1ngle, doet op geheel eigen wijze een boekje open over de Nederlandse single. Verder presenteert psycholoog en schrijver HENK NOORT zijn boek De Moderne Man en wordt door RAOUL HEERTJE het eerste exemplaar uitgereikt aan een bekende Nederlander. De middag wordt muzikaal afgesloten met een optreden van HUUB VAN DER LUBBE en TRIO CONCORDIO. De presentatie van Lekker Single Literair is in handen van CLAUDIA DE BREIJ (Radio 3FM). Zaal en bar zijn tot 20:00 uur geopend.

Kaarten bestellen?
Entreekaarten voor Lekker Single Literair à EUR 17,50 zijn uitsluitend via de Volkskrantwebsite te bestellen. Er zijn 150 herenkaarten en 150 dameskaarten beschikbaar. kijk op www.volkskrant.nl/lekkersingle voor het bestelformulier. Maximaal twee kaarten per bestelling. Wanneer je vóór 16 mei geen bericht hebt ontvangen kun je ervan uitgaan dat de kaarten zijn uitverkocht.

Oja: Huub van der Lubbe speelt geen volledige set deze middag. wil je die wel zien? Hij speelt deze maand ook in Muziekcentrum Vredenburg. Kijk voor meer informatie op www.vredenburg.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Lekker Single Literair in Tivoli Utrecht '
Lees ook