Lekker swingen met start Discosingles op 26 mei 2012


Lekker swingen met de start van Discosingles op 26 mei 2012 in de Binder te Leersum

LEERSUM, 20120511 -- Discosingles.nl organiseert op 26 mei 2012 een groot singlefeest in de Binder om de lancering van het initiatief te vieren. De avond zal bol staan van de live muziek, swingende hits uit het verleden en populairste songs van dit moment. De avond is er in het bijzonder voor singles, maar iedereen vanaf 25 jaar is welkom om een heerlijke avond uit te komen vieren.

Discosingles voor iedereen

Discosingles.nl vormt een combinatie van singles en een avond disco, maar beperkt zich niet tot die elementen. Ook niet-singles zijn meer dan welkom, al zal er een relatief groot aantal singles aanwezig zijn. De discohits uit het verleden vragen om losse heupen en swingende feestvierders, maar zullen worden aangevuld met live muziek en de hits van dit moment die gedraaid worden door de diverse aanwezige DJ’s. Zo ontstaat er een heerlijke avond uit in de Binder, waar singles en niet-singles de kans hebben samen uit hun dak te gaan.

Idee achter Discosingles.nl
“Discosingles.nl is er voor alle singles die graag ongedwongen uit hun dak willen gaan met andere singles en niet-singles. Voor het feest in de regio Utrecht is iedereen welkom, maar het aantal singles is groter dan gebruikelijk, waardoor zij de mogelijkheid hebben samen van de avond te gaan genieten. Zo combineren we een feestelijke avond met de mogelijkheid om andere singles te leren kennen. Op 26 mei 2012 zal de eerste editie plaatsvinden in de Binder in Leersum”, aldus Ron van Discosingles.

Live muziek en DJ’s in de Binder
Muzikaal zal de feestavond van Discosingles worden verzorgd door diverse DJ’s en optredens van Lift it Up, Coco Bongo and the Bonfire Ranch of Love en Johnny Valentino. Zo komen de hits van weleer uitgebreid aan bod en worden die afgewisseld met de nummers die op dit moment de diverse hitlijsten aanvoeren. De live muziek zal verder worden aangevuld met het nodige entertainment, waardoor de gezelligheid hoogtij zal vieren.

Locatie de Binder in Leersum
De grote zaal met een podium en een aparte barruimte zorgt, samen met het rookbalkon waar de feestvierders een sigaret op kunnen steken, voor de uitstekende geschiktheid van de Binder in Leersum, op de Utrechtse Heuvelrug. Tevens kan er gratis geparkeerd worden.

Discosingles.nl
De Binder in Leersum (de Utrechtse Heuvelrug)
Hoflaan 29, 3956 ED Leersum
26 mei 2012, van 21:00 uur tot 02:00 uur
Kaarten voor €15 in de voorverkoop via Ticketmaster en €17,50 aan de deur
Leeftijd vanaf 25 jaar, legitimatie verplicht


Deel: ' Lekker swingen met start Discosingles op 26 mei 2012 in Leersum '
Lees ook